fbpx
Skip to main content
Milica Pavlović

TOPLA EMOCIJA: Milica Pavlović progovorila o svom odrastanju!

Foto: Srbija Danas
"Sve što uradite bude zapamćeno..."

Iako je rođena u Švajcarskoj, atraktivna pevačica Milica Pavlović jedna je od retkih poznatih ličnosti koja često ističe da je odrasla na selu sa bakom i dekom.

ZA SVE JE KRIV SAKO - Milica Pavlović TRUDNA? Odao je stomak! (FOTO)

Ona kaže da malu sredinu u kojoj je odrasla nikada ne bi menjala, kao i da ju je život u Beogradu naveo da postane odgovornija i efikasnija.

SVUKAO ME: Milica Pavlović progovorila, nije mogla da izbegne - Čovek je samo prišao i ...

Milica Pavlović
Foto: Srbija Danas

- Moram priznati da je najsrećniji period mog odrastanja, bio upravo taj na selu i nikada ga ne bih zamenila gradskim životom. Živela sam i u Švajcarskoj, ali uvek se nekako vratim na selo i nisam jedna od onih pokondirenih tikvi. Kada odrastate u maloj zajednici, prinuđeni ste da se naviknete da pomognete nekome i da neko pomogne vama. Morate da pazite na životna načela i sve što uradite bude zapamćeno, ali isto tako se i ne prašta lako.

STRAH I STREPNJA: Milica Pavlović šetala ulicom, a onda su iskočile ONE - ŠOK!

- Sa druge strane, Beograd mi je doneo tu brzinu i odgovornost. Nisam bila jedna od onih koja je tezgarila pre popularnog takmičenja u kojem sam bila, nego sam išla normalnim putem. Želela sam da završim školu, da budem odličan đak, išla sam u školu pevanja kod Aleksandre Radović, ali priznajem da sam od malena, u dubini duše, znala da sam ja predodređena za nešto više - ističe Milica i otkriva kako baka i deka reaguju na novinske napise.

milica-pavlovic
Foto: Srbija Danas

- Oni su se zajedno sa mnom modernizovali i ono što je najbitnije, to je da imate poverenje u nekog svog i oni i dan danas imaju. Kada pročitaju razne tekstove iz žute štampe, čak me nikada nisu okrenuli da me pitaju šta se to dogodilo, jer znaju ko sam. Sada uživaju u starosti i ponosni su na svoju unuku.

NEOSTVARENA ŽELJA: Milica Pavlović u jednoj rečenici pretočila sve EMOCIJE!

- Najsrećnijom me čini zdravlje najbližih i nikada se ne bih odrekla porodice, prijatelja, časti i čistog obraza. Omladina toliko danas ne obraća pažnju na svoju porodicu, a zaista smatram da je to stub svega što radite. Prijatelje možete birati, porodicu ne možete - kaže pevačica.

milica-pavlovic
Foto: Srbija Danas / Saša Džambić

Milica važi za jednu od najstilizovanijih dama, a pevačica kaže da se njen stil u privatnom životu potpuno razlikuje od poslovnog.

PREDIVNO I DIRLJIVO! Milica Pavlović objavila fotografiju koja je ganula Srbiju! (FOTO)

- Sigurna sam da mnogi ljudi, kada bi me sreli, ne bi me prepoznali, upravo zbog neformalnosti koju ja volim i negujem kod sebe. Ne postoji ništa lepše nego da se osećate slobodnim, ne oblačite upadljivo, stavite naočare za sunce, ponašate se normalno i nemate stav ispravljenih leđa, dok sa druge strane, scena zahteva provokativno oblačenje. Privatno sam suprotna od onoga što sam na sceni, ali tako se mora. Posao to zahteva - rekla je Milica u popularnoj TV emisiji.

 

Pročitajte i:

+ Pošalji komentar 0 Pogledaj sve komentare

SD vip

SD parovi

Vremenska prognoza
Fog
0 Beograd