fbpx
Skip to main content
Zorana Jovanović

"MUŠKARAC MORA DA ME RADI, IMAM LISTU OD 16. GODINE!" Zorannah ŠOKIRALA izjavom, pa naišla na STRAŠNE OSUDE!

Foto: Instagram printscreen/zorannah
" Ja svog života neću da se odreknem."

Blogerka i influenserka Zorana Jovanović Zorannah ponovo je javno komentarisala muško-ženske odnose, iako je pre nekoliko godina zbog svojih stavova naišla na osudu brojnih pratilaca.

Ona je na televiziji Hajp, na pitanje voditelja sa kojim bi tipom muškarca pre bila u vezi, svojim odgovorom opet iznenadila i šokirala sve.

Nazvao je NEROTKINJOM: Ivan Marinković ošurio po Jeleni Ilić: "SA DETETOM ne razgovaram zbog nje!"

Nazvao je NEROTKINJOM: Ivan Marinković ošurio po Jeleni Ilić: "SA DETETOM ne razgovaram zbog nje!"

"UDALJILA SE OD NJEGA!" Ukućani RASKRINKALI Minju, priznali šta misle o njenoj vezi sa Milijem!

"UDALJILA SE OD NJEGA!" Ukućani RASKRINKALI Minju, priznali šta misle o njenoj vezi sa Milijem!

VODITELJKA NAPUSTILA "PAROVE": Anđela Lakićević, na LEKOVIMA, odjavila emisiju: "Nisam normalna!"

VODITELJKA NAPUSTILA "PAROVE": Anđela Lakićević, na LEKOVIMA, odjavila emisiju: "Nisam normalna!"

- Da li bi pre bila sa muškarcem koji je materijalno nestabilan za neke tvoje kriterijume, ali da te čuva kao malo vode na dlanu ili sa muškarcem koji ispunjava sve što se tiče ponašanja, ali da nije bogat? - upitao je voditelj, a ona je odgovorila:

- Odgovor je vrlo jednostavan. Ni sa jednim ni sa drugim, zato što mene muškarac mora da radi, da bih ja bila sa njim, a da bi me radio mora da bude uspešan i moćan i mora da dobro izgleda. A onda sve ostalo, pa i da me drži kao malo vode na dlanu. Ako me on ne radi na sve moguće načine i ako ja nisam luda, mene to ne drži. Ja sam onda ili otišla sa nekim drugim ili sam otišla za nekim drugim. Mene muško mora da radi, imam neku tu svoju listu od 16. godine, kako taj neko mora da izgleda i šta sve mora da ima.

Zorannah je napomenula da ne želi da se odrekne načina života koji već godinama vodi.

- Ja svog života neću da se odreknem, a da izdržavam nekog, to mi je užas. Žena da izdržava muškarca, malo mi je... šta god... Da se odreknem svojih putovanja i stvari neću, hoću da neko ide sa mnom levo-desno, gde god mi se ide - rekla je ona.

Ova izjava je odmah naišla na negodovanje brojnih tviteraša, koji je nisu štedeli u komentarima.

"Opet se ova javlja da priča o muškarima!", "Tipična sponzoruša!", "Nju može da radi samo neko sa parama, katastrofa!", "Ženo, pokrij se tim velikim ustima i ne progovaraj", bili su samo neki od komentara.

Podsetimo, blogerka je već nekoliko puta davala slične izjave na ovu temu, na šta javnost nije blagonaklono gledala.

- Nikada ne bih mogla da budem sa muškarcem koji manje zarađuje od mene. Takav ne bi mogao da me privuče. Meni treba neko ko je siguran u sebe, ko može da priušti sve ono što mogu i ja sebi. Da ne nailazimo na problem te vrste - rekla je ona pre nekoliko godina za domaće medije, a na meti javnih osuda našla se i posle izjave da su muškarci bitniji od žena.

 

SD vip

SD parovi

Vremenska prognoza
Clear sky
14 Beograd