fbpx
Skip to main content
Andrija Milošević

TUGA U GLUMČEVOJ PORODICI: Andriji Miloševiću umrla majka

Foto: Srbija Danas/umrli.me printscreen
Iskreno saučešće.

Majka glumca Andrije Miloševića, Vera Milošević, preminula je pre dva dana u 64. godini života u Podgorici, kako saznaje "SrbijaDanas.com". Porodica je odlučila da je sahrani na gradskom groblju "Čepurci", a okačila je i umrlicu u kojoj je obavestila prijatelje i rodbinu o tugi koja ih je zadesila.

Preminula majka Andrije Miloševića
Preminula majka Andrije Miloševića
Foto: umrli.me printscreen

Od kada mu je preminula majka Vera, Andrija se nije oglašavao na Instagramu niti je išta postovao, te su se mnogi upitali šta se sa njim zbiva. Za majkinog života je neretko isticao koliko mu znači njena podrška.

Jednom prilikom je ispričao kako je mama Vera ponosna na njega i čuva sve njegove intervjue. Ipak, zbog prirode njegovog posla, ne viđaju se često.

Andrija Milošević
Foto: Srbija Danas

- Ona čuva sve. Nešto u fioci, a najviše u duši. Ona je borac i imamo sjajan odnos iako već dve decenije gleda sina više u medijima nego kod kuće - ispričao je Andrija u jednom intervjju. On se, takođe, jednom prilikom i našalio na koji način brine o mami: "Brinuti o mami je privilegija i čast. Često kažem da mi je majka sada dete i da smo zamenili uloge - istakao je ranije Andrija Milošević.

 

Vremenska prognoza
Clear sky
25 Beograd