fbpx
Skip to main content
Mia, Nataša, Goga

U 2018. POSTALE MAJKE! Neke od naših pevačica su godinama čekale, a blagoslovene su NAJLEPŠIM DAROM!

Foto: Srbija Danas
Godina iza nas je za neke bila fantastična!

Ova godina je za pevačice sa domaće javne scene bila veoma uspešna, kako na poslovnom, tako i na privatnom planu, a neke od njih su se osvarile u najprioritetnijoj ulozi u životu - postale su majke. 

Naime, pevačica Nataša Bekvalac je krajem februara ove godine dobila ćerku Katiju, sa sada već bivšim suprugom Lukom Lazukićem. Pevačici je ovo bila druga trudnoća. Iz prvog braka sa Danilom Ikodinovićem ima ćerku Hanu. 

NAJVEĆI BLAMOVI 2018. GODINE! Na estradi brukanje je redovno, ali ovo su pobednici van konkurencije!

Samo mesec dana nakon Natašinog porođaja, još jedna popularna pevačica ostvarila se kao majka po prvi put. Name, Mia Borisavljević je na svet donela ćerku Emu. 

"TRUDNA SAM..." Popularna blogerka oduševila vešću - U 2019. godini postaje MAMA!

Jun je za Slađu Alegro bio mesec sreće, jer je baš tada rodila njena mezimica, kojoj je dala kratko, ali efetno ime - Mila. 

NESREĆE, BATINE, RAZVODI, POMIRENJA I BRAKOVI: Događaji koji su obeleželi 2018. na srpskoj estradi!

U mesecu iza nas, Ivani Selakov se ispunila najveća želja, da se ostvari kao majka. Ona je dobila naslednicu, kojoj je dala nesvakidašnje ime - Kruna.  Pevačica je deset godina u vezi sa svojim izabranikom, a u jednom momentu odlučili su da se podvrgnu vantelesnoj oplodnji koja im je iz prvog puta uspela.

 Goga Sekulić porodila se u prvoj polovini poslednjeg meseca 2018. Ona je odlučila da se porodi u Švajcerskoj i to carskim rezom. A svom prvencu dala je ime Vasilij Andrej. 

 

Pročitajte i:

SD vip

SD parovi

Vremenska prognoza
Clear sky
19 Beograd