fbpx
Skip to main content
Studio

„U duši sam roker, ali sam zavoleo kafanu više od svega“ – Aco Pejović u Studiju

Foto: Skymusic
Ono što je manje poznato je da je Aco Pejović, kako sam kaže, u duši roker, a gledaoci Studija večeras u 23.20h na RTS1 imaće priliku da čuju kako hit „Ti i ja“ Generacije 5 zvuči kada ga on otpeva.

Navikli smo da od njega čujemo uglavnom narodne i pop-folk pesme, koje u njegovoj izvedbi maestralno zvuče. Ono što je manje poznato je da je Aco Pejović, kako sam kaže, u duši roker, a gledaoci Studija večeras u 23.20h na RTS1 imaće priliku da čuju kako hit „Ti i ja“ Generacije 5 zvuči kada ga on otpeva.

- Uvek sam bio roker, i ostao. Svirao sam klavir i kontabas, klasiku, a to što sam zavoleo kafanu više od svega – to je već neka treća priča - rekao je Aco u emisiji.

Specijalno za Studio, nastao je i novi aranžman Acine pesme „Sve ti dugujem“. „Tu pesmu sam posvetio mojoj najvećoj ljubavi, mojoj supruzi“ – kaže Aco.

Studio donosi i omaž jednom od naših najvećih izvođača narodne muzike – Džeju. Poslušajte kako balada “Od ljubavi do mržnje” zvuči u izvođenju Lexingtona. 

Sara Jo će u emisiji izvesti svoju numeru „Bez sna“, za koju kaže da je bila prelomna tačka u njenoj karijeri, a evo kako će to izgledati na spektakularnoj sceni Studija:

 

Vremenska prognoza
Clear sky
37 Beograd