Skip to main content
Jelena Karleuša, Konstrakta

"U GOMILI APSOLUTNIH IDIOTA I POLUMOZGOVA!" Karleuša podržala Konstraktu! Oglasila se pred nastup u Torinu

Foto: Srbija Danas
Evo šta je poručila!

Srpska predstavnica Ana Đurić Konstrakta nastupiće večeras 12. maja u drugoj polufinalnoj večeru Evrovizije s numerom "In corpore sano". Konstrakta je sve oduševila nastupom pred stručnim žirijem, a večeras će Srbija glasati za rednim broj 3 pod kojim Ana nastupa! 

KONSTRAKTA U PROBLEMU nekoliko sati pred nastup: "Imam borbu sa sobom, ne znam gde sam i šta se dešava!"

KONSTRAKTA U PROBLEMU nekoliko sati pred nastup: "Imam borbu sa sobom, ne znam gde sam i šta se dešava!"

KONSTRAKTA VEČERAS NASTUPA POD OVIM BROJEM! Sve u Torinu ostavila bez TEKSTA - spremna i za FINALE!

KONSTRAKTA VEČERAS NASTUPA POD OVIM BROJEM! Sve u Torinu ostavila bez TEKSTA - spremna i za FINALE!

Novinarka i radijska voditeljka Divna Karleuša izgubila je bitku protiv opake bolesti pre tačno tri godine, a njena kćerka pevačica Jelena Karleuša s tugom je istakla kako u smrti voljene majke uočava simboliku koje ni sama nije bila svesna.

JK je pokojnoj Divni posvetila objavu na društvenoj mreži Instagram, te istakla koliko je broj 3 u njenom životu imao veliku ulogu u krupnim radostima, ali i tragedijama.

Jelena Karleuša
Jelena Karleuša
Foto: Srbija Danas

- Moja lepotica, moja večna rana… Danas se navršava 3 godine kako nas je Divna napustila…. Ali samo u fizičkoj formi. Dok moje srce kuca, ona je živa… (Čitav život bila sam na neki način opsednuta brojem 3 i Divna je to znala. Uvek sam birala taj broj u svemu, od brojeva telefona, terala Duška da nosi broj 3 na dresu jer sam smatrala da donosi sreću, nameštala broj 3 u svakoj životnoj situaciji itd itd. A onda… Moja majka je umrla 3. marta (3.3.)a da nisam tog dana ni shvatila da je upravo taj datum… i kad smo za nju birali grobnicu izabrala sam po mom mišljenju najadekvatniju u novonastalom posebnom delu Bežanijskog groblja… nekoliko dana kasnije, videla sam da ta parcela nosi broj 1/33. Da li su naše sudbine matematički proračun Matriksa u kom nesvesno živimo? Da li u toj matematici Univerzuma mi nastavljamo da živimo u nekom drugom broju posle ovozemaljske smrti….? Ili ja samo tražim utehu u bolu koji ne prestaje… Biće da je to. Od kad je otišla ja nemam kome da se požalim kad mi je teško) - napisala je Jelena. 

Sada, pred Konstraktin nastup, Karleuša se ponovo oglasila na ovoj društvenoj mreži i podržala našu predstavnicu, ponovo napomićući broj tri kao simboliku.

Jelena Karleuša
Jelena Karleuša
Foto: Instagram Printscreen/karleusastar

- Konstrakta je večeras pod rednim brojem 3. Vi znate koliko meni taj broj znači i koliko sam opsednuta tim brojem. Predosećam veliki uspeh. Pesma i koncept su top, a Konstrakta mega ciil lik. Baš mi se dopada. Ta njena posebnost je tako inspirativna. U gomili apsolutnih idiota i polumozgova koji se danas na našim prostorima bavi muzikom i kojima bih zalepila šamarčinu već na pola prvog stiha, ona je bljesak! Šaljem joj puno poljubaca i čitavoj ekipi želim svu sreću u Torinu! Neka nam broj 3 donese sreću! - napisala je Karleuša.

Vremenska prognoza
Clear sky
18 Beograd