Skip to main content
Miloš Petrović Trojpec, Nebojša Glogovac

U KOMBINEZONU DOŠAO NA KASTING Srpski glumac je 12 sati dnevno radio na gradilištu, umalo je otišao u Dubai, a onda se sve PREOKRENULO

Foto: Instagram prinscreen/trojpec
Sedam dana u nedelji, 12 sati dnevno, radio je na gradilištu. I ništa se nije promenilo preko noći.

U pitanju je srpski glumac Miloš Petrović Trojpec kojeg znamo iz filma “Južni vetar“ i “Senke nad Balkanom“. On je na trećoj godini studija radio prvi posao u vezi sa hidroizolacijom. Njegova majka, koja je inače građevinski inženjer bila je u finansijskim problemima i dala je otkaz. Tada je, kako je ispričao u jednom intervjuu, otvorila firmu i pozvala ga da joj pomogne.

SKANDAL PRED EVROVIZIJU! Albanci otimaju našu Nevenu Božović! Sramna izjava - Ona je sa Kosova, ne iz Srbije!

SKANDAL PRED EVROVIZIJU! Albanci otimaju našu Nevenu Božović! Sramna izjava - Ona je sa Kosova, ne iz Srbije!

STROGA MAMA! Hit snimak: Nataša Bekvalac uživo na Insta prekorila ćerku! Skidajte šminku i MATEMATIKA! (VIDEO)

- Moja majka, inače građevinski inženjer, bila je u finansijskim problemima, dala je otkaz i dugovali su joj pare. Tada je otvorila svoju firmu. Bilo je: “Miloše, treba mi pomoć. Hoćeš da radiš?” Prepoznao sam situaciju i težinu trenutka i rekao: “Hoću, naravno.” Dogovor je bio takav: “Ti si mi majka, ali na poslu si mi šef. Ako bude neki drugi odnos, ja neću raditi.” Nisam želeo nikakvu protekciju. Dolazim tamo da pomognem i dolazim, ne znajući ništa. Znači, biću najgori radnik, najmanje plaćen, i tako je i bilo - ispričao je Miloš Petrović.

On je istakao i kako je došlo do njegove prve uloge.

NIJE HTELA DA MI SE JAVI NA TELEFON: Očajan zbog Divnine smrti oglasio se i ON! Ogromna tuga i bol

NIJE HTELA DA MI SE JAVI NA TELEFON: Očajan zbog Divnine smrti oglasio se i ON! Ogromna tuga i bol

- Kada smo radili deponiju u Lapovu, otišao sam na kasting za “Šišanje”. Posle pauze za ručak, seo sam u kola i, onako u kombinezonu, otišao na kasting. Dobio sam neku ulogicu i to je bilo moje prvo pojavljivanje na filmu. Narednih pet godina radim hidroizolaciju na terenu. Nisam bio u Beogradu skoro uopšte. Dolazi do toga da budem drugi radnik na gradilištu. Moja specijalnost je bio ekstruder (smeh). Dobro sam zarađivao i od te ušteđevine sam živeo još par godina. Ubrzo počinje posao da puca. Između ostalog, ja završavam na birou i u januaru 2014. odlazim sa biroa u Beogradsko dramsko pozorište da se ponudim i kažem: “Ljudi, ja sam diplomirani glumac. Evo, ‘oću da radim.” Te godine počinjem da se orijentišem ka glumi, da budem tu, da idem na kastinge i da se malo više trudim - ispričao je on.

U jednom trenutku želeo je da digne ruke od svega, a jedan poziv bio je presudan.

BIO JOJ JE NAJVEĆA LJUBAV! Oglasio se Divnin BIVŠI, vest ga je SLOMILA - Još uvek sam u ŠOKU, BOL NE PROLAZI

BIO JOJ JE NAJVEĆA LJUBAV! Oglasio se Divnin BIVŠI, vest ga je SLOMILA - Još uvek sam u ŠOKU, BOL NE PROLAZI

- Neposredno pre poziva za “Senke”, rešio sam da odem u Dubai da radim kao FISAF trener jer sam već počeo da dižem ruke od glume. Nije bila zavidna situacija, kastinzi, ništa... Pre ću tamo da radim nego da poltronišem ovde da bih radio ono za šta sam se školovao. Nije prošlo 20 dana od toga, dobijam poziv od Bjelogrlića za “Senke”. Odlučim, naravno, da ostanem tu. Tada kreće nešto da se dešava. Od “Senki” su se izrodile i “Ubice mog oca”. Sve ide lančano, ali normalno, sitnim koracima - ispričao je on u jednom intervjuu.

Više Miloševih fotografija pogledajte u galeriji ispod: 

Ovo će ŠOKIRATI MNOGE: Član žirija ZG izneo ISTINU o Popoviću! "Ovo nisam očekivao! Otkrio sam da..." (VIDEO)

 

 

 

Pročitajte i:

+ Pošalji komentar 0 Pogledaj sve komentare

SD vip

SD parovi

Vremenska prognoza
Clear sky
18 Beograd