fbpx
Skip to main content
Marija Bulat

"U MOM SALONU NIJE PRONAĐENO NIŠTA": Marija Bulat je oglasila povodom navodnog hapšenja zbog droge

Foto: Youtube printscreen/Zadruga official
Druga strana priče.

Marija Bulat prekjuče je, kako su preneli mnogi mediji, uhapšena prilikom racije u njenom kozmetičkom salonu u Novom Beogradu. Tom prilikom je, kako je navedeno, policija pronašla veću količinu kokaina i manu količina drugih narkotika.

"JA TOLIKO PLAČEM, DA NE ZNAM KAKO SAM DOŠLA..." Zlata Petrović progovorila o bolu koji je preživela

"JA TOLIKO PLAČEM, DA NE ZNAM KAKO SAM DOŠLA..." Zlata Petrović progovorila o bolu koji je preživela

Marija Bulat je danas, povodom napisa u novinama o tom događaju, poslala sledeće saopštenje i negirala sve optužbe protiv nje:   

- Shodno neistinama koje su protekla dva dana objavljene od strane brojnih medija u vezi sa mojim imenom i hapšenjem distributora droge, imam potrebu da se obratim svojim kolegama novinarima, demantujem postojeće medijske navode i istaknem par okolnosti događaja. 

Marija Bulat
Marija Bulat
Foto: Youtube printscreen/Zadruga official

Prilikom intervencije policijskih snaga, ja sam prisustvovala hapšenju N.N. lica, koje se odigralo u neposrednoj blizini mog lokala. Tokom racije, tragajući za drugim osumnjičenima, bez najave i predstavljanja od strane policije, izvršen je nasilni upad u moj lokal, i pri tom prilikom je lično meni naneta velika materijalna šteta. 
Sve što se u objavljenim tekstovima navodi kao sporna supstanca, oprema i novac, a što je pronađeno tokom postupka, pronađeno je van mog salona, van mojih kola, i ne kod mene, već kod drugih ljudi. Od strane velikog broja medija, na osnovu "pouzdanih" izvora iz policije, sve navedeno pripisano je meni – imenom i prezimenom. Takođe, nijedan akter koji je praćen i priveden nije pomenut čak ni inicijalima, već je objavljeno samo moje ime.

marko-bulat
Foto: Srbija Danas

Da ponovim! U mom salonu nije pronađeno ništa. U moj stan nije ulazio niko niti je vršen pretres. Hapšenje osumnjičenih lica nije realizovano u mom salonu. Nije mi zaplenjen ni automobil niti šta drugo. Kod mene nikakva sporna supstanca nije pronađena.

Drage kolege novinari, uz sve razumevanje prema zahtevima naše profesije, apelujem da prilikom pominjanja mog imena ubuduće proverite svoje "pouzdane izvore iz policije" pre nego što objavite bilo šta!

 

Pročitajte i:

SD vip

SD parovi

Vremenska prognoza
Pretežno oblačno
3 Beograd