Skip to main content
Gordan Kičić

VELIKA TUGA - TRAGIČNO NASTRADAO Gordan Kičić se sa bolom OPROSTIO od njega: Zbogom, stari druže

Foto: Youtube Printscreen/KoJeOdgovoran
Poslednje zbogom!

Novinar nedeljnika "Vreme" Radoslav Ćebić poginuo je u saobraćajnoj nesreći u petak, 1. maja, u ranim jutarnjim časovima.

Poslednji pozdrav tragično nastradalom Radoslavu uputile su mnoge javne ličnosti i prijatelji, a jedan od njih je i Gordan Kičić koga je njegova smrt veoma pogodila, pa se na Instagramu oprostio od svog prijatelja:

- Zbogom, stari druže - napisao je glumac u objavi.

Radoslav Ćebić rođen je 1972. godine u Sarajevu. Završio je Fakultet dramskih umetnosti u Beogradu, odsek montaža. Tokom karijere sarađivao je sa Produkcijskom grupom Mreža, Radio-televizijom Srbije, Televizijom Nova S…

U "Vreme" je došao 2006. godine, kada je u okviru "Vreme Filma" radio montažu TV serijala "Jedinica". Kasnije je bio koautor dokumentarnih filmova "Pad Krajine" (2007), "Atentat na Đinđića – Medijska pozadina" (2008), "Bombardovanje" (2009) i "Peti oktobar – Konačni obračun" (2010). U filmskoj produkciji "Vremena" sarađivao je na dokumentarno-igranim filmovima "Heroj 1914" (2014) i "Apis" (2020).

Od 2014. do 2019. kao reditelj uradio je svih 138 "Vremenovih" emisija "Zumiranje". Nedeljniku "Vreme" dao je i novinarski doprinos sa više od 140 objavljenih tekstova. U trenutku smrti, radio je na dokumentarnom filmu o ilegalnom rušenju u beogradskoj Savamali u izbornoj noći 24. aprila 2016. godine.

Vremenska prognoza
Mestimično oblačno
27 Beograd