fbpx
Skip to main content
Aca Lukas Željko Šašić

"ŠAŠIĆ JE PUKAO! SMEŠAN JE! Sonja će mu BACITI BOMBU!" Lukas progovorio o POMIRENJU Željka i bivše žene

Foto: Youtube Printscreen/TV Prva/Happy TV
"Zašto bi Sonja krila od mene da se pomirila s njim? Zvao sam je sada da joj ispričam šta je rekao, ona mi kaže da će mu baciti bombu."

Pevač Željko Šašić (51) kaže da se retko viđa s ljudima i kolegama otkako je počela epidemija koronavirusa, a za Srpski telegraf ispričao je da se navodno pomirio s bivšom suprugom Sonjom Vuksanović i da su posle mnogo godina obnovili kontakt.

"DA SE LJUBAV KRUNIŠE...!" Maja i Alen PROGOVORILI O BEBI - Evo koji je njihov zajednički SLEDEĆI KORAK

"DA SE LJUBAV KRUNIŠE...!" Maja i Alen PROGOVORILI O BEBI - Evo koji je njihov zajednički SLEDEĆI KORAK

MONSTRUOZNI PODLIVI NA LICU, RANE PO NOGAMA - Isplivale jezive PRIVATNE FOTOGRAFIJE Maje Marinković

MONSTRUOZNI PODLIVI NA LICU, RANE PO NOGAMA - Isplivale jezive PRIVATNE FOTOGRAFIJE Maje Marinković

ERA OJDANIĆ IMAO SAOBRAĆAJNU NESREĆU danas u Beogradu! Zadobio udarac u GLAVU! Vikao da će PASTI U NESVEST

ERA OJDANIĆ IMAO SAOBRAĆAJNU NESREĆU danas u Beogradu! Zadobio udarac u GLAVU! Vikao da će PASTI U NESVEST

Pevač tvrdi da je sada u dobrim odnosima s bivšom iako ona navodno poriče da su u kontaktu, ali i da je oduvek smatrao normalnim to da nekadašnji supružnici popiju kafu, bez obzira na to što je svako krenuo na svoju stranu.

Aca Lukas
Aca Lukas
Foto: Youtube Printscreen/ Novo jutro

- Sonja i ja smo se razveli pre više od deset godina i svašta se pisalo na ovu temu. Jedno vreme nismo bili ni u kakvom odnosu, nismo komunicirali, prosto za time nije bilo potrebe. Sada smo se pomirili, možete i da je pozovete da je pozdravite od mene! Mada, verujem da će ona da slaže i da kaže da to nije istina. Uvek mogu da sednem na piće s njom, nikad nisam imao s tim problem. Bivši supružnici uvek treba da budu u dobrim odnosima, ne vidim razlog da ne bude tako. Svakako na mom emotivnom planu se nešto drugo dešava, uvek ima neke akcije, sve je u redu, ne treba da brinete - rekao je Željko kroz smeh.

Nakon Željkovih reči, oglasio se Aca Lukas, koji je takođe bivši suprug Vuksanovićeve, a koji je navodno rekao da ga je šokirala izjava nekadašnjeg dobrog kolege i kuma, te je objasnio da mu nije jasno zbog čega Željko pozdravlja Sonju i govori da su u dobrim odnosima.

Željko Šašić
Željko Šašić
Foto:Youtube printscreen/ Glamur TV HAPPY

- Šašić je smešan, on je, je*ote, zblajznuo skroz, pukao je načisto! Zašto bi Sonja krila od mene da se pomirila s njim? Zvao sam je sada da joj ispričam šta je rekao, ona mi kaže da će mu baciti bombu. Morao sam da je pozovem da joj upropastim dan, znam da se oko takvih stvari nervira kad joj pomenem bivšeg - rekao je Aca, pa dodao:

- Doduše, nije toliko strašno to što je Željko ispričao. I ja ne pričam sa Sonjom o tome da li sam i koliko u kontaktu s mojim bivšim suprugama i devojkama. Šta to ima nju da zanima, žena gleda svoja posla. Normalno je i da ona i Željko ostanu u kontaktu, bivši su supružnici, nije to strašno, mada verovatno bih znao da se viđaju. Sve mi je ovo malo smešno.

Međutim, Sonja se takođe oglasila, te navodno rekla da se ne čuje redovno s bivšim suprugom.

- Sa Željkom se dugo nisam ni čula ni videla. Mora da me je pomešao s nekom drugom Sonjom - rekla je kratko Vuksanovićka.

SD vip

SD parovi

Vremenska prognoza
Mestimično oblačno
10 Beograd