fbpx
Skip to main content
Zvezde Granda

Žiri "Zvezda Granda" pred RASPADANJEM! Popović reagovao - prvo je pozvao NJU!

Foto: Instagram printscreen/Zvezde Granda
Raniji sukob doneo je nevolje.

Saša Popović je bio zgranut prepucavanjem pevačice Marije Šerifović na društvenim mrežama sa Aleksandrom - Džidžom Stojanović, ćerkom kompozitora Dragana Stojkovića Bosanca. 

ISTINA O ZVEZDAMA GRANDA: Ana Bekuta otkrila sve - Snimanje je otkazano, ali...

Saša Popović je pred početak snimanja nove sezone muzičkog takmičenja tražio od Marije Šerifović da izgladi sukob sa Džidžom.

Posle samo jedne emisije - OTKAZANO! Članica žirija otkrila tajnu Popovićevih "Zvezda Granda": SNIMANJA NEMA

- Popović je pozvao Mariju u kancelariju i između ostalog je pitao šta se to dogodilo sa Džidžom. Njemu je bilo vrlo bitno da ne dođe do sukoba između Marije i Bosanca jer su oboje temperamentni, pa se može raspasti žiri. Marija je negirala Saši da ju je Džidža zvala i pretila joj zbog sumnje da ona „pakuje” vesti o smrti Bosanca po internetu. Saša je ostao dosledan tome da treba Marija da se čuje sa Aleksandrom da bi izgladile odnos da bi Marija mogla da funkcioniše sa Bosancem - kaže izvor blizak produkciji „Granda”.

PRVA SE OGLASILA! Evo šta je Marija Šerifović rekla o skandalu sa Zvezdama Granda! (FOTO)

Međutim, do toga nije došlo, što se moglo primetiti već na prvom snimajućem danu kada je Bosanac novinarskim ekipama poručio „da Džidža može sama da rešava svoje sukobe i da je Marija retardirana”.

PROGOVORIO O KILAŽI: Saša Popović otkrio TAJNU Lepe Brene - Imala je...

Ono čega se Popović pribojavao to se i obistinilo, te su zaratili Bosanac i Marija. Iako mu na uvredu da je retardirana nije odgovorila, na snimanjima nisu mogli da se gledaju očima. Samo su se javili jedno drugome iz kurtoazije.

Žiri "Zvezda Granda" se ipak menja? Sve detalje takmičenja ekskluzivno otkriva pobednik Aleksa Perović!

 

Pročitajte i:

Vremenska prognoza
Clear sky
19 Beograd