fbpx
Skip to main content
Mladić sa majkom

ŽIVOT PIŠE DRAME: Posle 22 godine, usvojeni dečak otkrio da je radio u istoj prodavnici sa majkom (VIDEO)

Foto: Youtube printscreen/WOOD TV8
Tražio ju je dugo.

Kad čujete o tome da roditelji daju svoju decu na usvajanje, lako je upirati prstom u njih i osuđivati ​​ih ne znajući činjenice. Ali nisu svi spremni da budu otac ili majka ili jednostavno finansijski nisu u mogućnosti da čuvaju dete. Ono što neki mogu da smatraju nedostatkom hrabrosti i odgovornosti, za druge je pokazivanje naklonosti, hrabar izbor ljubavi.

ANA NIJE DOZVOLILA LAZIĆU DA POVEDE ĆERKU NA ZIMOVANJE! Darko se oglasio i otkrio pravi razlog!

ANA NIJE DOZVOLILA LAZIĆU DA POVEDE ĆERKU NA ZIMOVANJE! Darko se oglasio i otkrio pravi razlog!

Priča o Kristin je nešto starija, ali verujemo da zaslužuje vašu pažnju. Kristin Taladi rodila je dete u oktobru 1985. godine. Bila je u vrlo teškoj finansijskoj situaciji i nikada nije mogla da čuva svoje dete. Stoga je donela bolnu odluku da dete da na usvajanje. Prema njenom mišljenju, ovo je bio jedini način da mališan ima priliku za bolju budućnost. Ova je odluka, naravno, nije usrećila, ali nikada se nije požalila. To takođe pokazuje činjenicu da je papire za usvojenje uvek držala dostupnim, kako bi sin mogao da ih pronađe ako to želi jednog dana.

ČIPKA I HALTERI! Sandra Afrika u provokativnoj pozi i donjem vešu mami muške uzdahe! (FOTO)

ČIPKA I HALTERI! Sandra Afrika u provokativnoj pozi i donjem vešu mami muške uzdahe! (FOTO)

Kad je usvojen, dečak je dobilo ime Stiv. Kada je imao 18 godina, počeo je da traži svoju biološku majku. Potraga je u početku bila neuspešna. Ali Steve se nije predavao. 

Stiv je posle nekog vremena saznao da Kristin živi nedaleko. U to vreme dečak je radio kao kurir za jednu prodavnicu u Grand Rapidsu u Mičigenu. Budući da je ovo bila jedna od najvećih prodavnica na tom području, Stiv je dobio ideju da pita svog šefa da li je slučajno poznavao Kristin Taladi. Neverovatno, ispostavilo se da ne samo da je poznaje, već da Kristin upravo radi u toj prodavnici.

Ko zna koliko puta ju je Stiv sreo, a da nije znao ko je ona u stvari. Majka i sin su konačno bili ponovo zajedno. Prošle su 22 godine, a bilo je i nekoliko prepreka, ali kad pogledate okolnosti, izgleda da su njih dvoje uvek bili povezani nevidljivom vezom. A dobri Stiv je pokazao da je bolji čovek od nje, jer joj je oprostio što ga je napustila. 

 

Pročitajte i:

SD zanimljivosti

SD uvrnuto

SD ljubimci

Vremenska prognoza
Clear sky
21 Beograd