fbpx
Skip to main content
zorica brunclik

ZORICA ŽIVELA U NAJGOROJ BEDI: Jeli su SUV HLEB, mama joj je radila u CIGLANI, a zbog ovoga ju je MRZELA

Foto: Srbija Danas
Teški dani iza nje.

Pevačica Zorica Brunclik ne krije da je odrastala u bedi i siromaštvu, uprkos tome što je očeva porodica bila jako bogata. Folk zvezda je živela sa majkom i trojicom braće, a u raskoši kod oca je samo povremeno uživala.

POSLE SVEGA SA LUNOM u Zadruzi UVREDE za Sanju Stanković: "Sanja ODVRATNA SI, P*ČKA! NA ŠTA LIČIŠ"!

Karleuša na nastupu POKAZIVALA GAĆICE, ali na 28. sekundi snimka se vidi ONO ŠTO NIKAKO NIJE ŽELELA (video)

- Mama Zlatija je sama brinula o meni i trojici braće. Živeli smo u najvećoj bedi jer je majka imala jadnu platu. Ne postoji ništa čega bih volela da se setim iz tog perioda, što ne znači da ga se stidim. Bila sam najstarija i jedino žensko u porodici. Pošto su se moji roditelji veoma rano rastali, mama je živela u Smederevu, otac u Beogradu, a ja sam rasla okružena siromaštvom ali i bogatstvom. Otac me je odvodio i ostavljao po nekoliko meseci kod svoje prebogate familije, samo da bi mami napakostio. Kod njegovih sam živela kao bubreg u loju, nosila najbolju odeću, jela najfiniju hranu…Posle određenog vremena mama bi dolazila po mene da me vrati kući, a ja sam je tada najviše mrzela, jer me vraćala u siromaštvo - priznala je Zorica svojevremeno.

DAVID PRED PRODUKCIJOM: Auh, spremio OSVETU za Aleksandru! Ceo HAOS počeo tek posle OVOGA! (VIDEO)

Popularna pevačica je tada priznala da je tek nakon nekog vremena shvatila da ju je otac vodio kod sebe da bi napakostio njenoj majci.

- Nije mi bilo jasno zašto sam joj baš ja bila potrebna, kada je imala još dece. Tek kasnije sam shvatila da je moj otac, tako što me je dovodio kod sebe, želeo samo mami da napakosti. Svojim očima sam mogla da se uverim koliko je težak posao radila u ciglani, jer sam joj nosila doručak koji se sastojao samo od hleba i flaše vode. Pošto u očevoj familiji dugo nije bilo dece, njegovi roditelji, koji su bili veoma mladi i insistirali na tome da ih ne zovem baba i deda, želeli su da me usvoje, ali me mama nije dala. Kasnije se majka udala po drugi put, kako mi se čini, samo da bi mom ocu stavila do znanja da ne može da dolazi kad god poželi - rekla je pevačica.

 

Da li Aleksandra Subotić treba da se vrati u Zadrugu?

 

Pročitajte i:

SD vip

SD parovi

Vremenska prognoza
Pretežno oblačno
2 Beograd