fbpx
Skip to main content
Živorad Žika Nikolić

ZVANIČNO - ŽIKA POTPISAO UGOVOR S PINKOM: Evo KAKO će se emisija zvati i KOJE su novine

Foto: RTS printscreen/Žikina Šarenica
Sve jasno...

Nekoliko dana unazad domaćim medijima kruži vest da Živorad Žika Nikolić prelazi na televiziju "Pink", a sada je to i zvanično potvrđeno. Legendarni Žika Šarenica danas se sastao sa vlasnikom Televizije Pink Željkom Mitrovićem i dogovorio saradnju. Prema dogovoru, emisija počinje sa emitovanjem u martu, a voditelj nam je otkrio sve detalje u vezi sa projektom koji započinje na Televiziji Pink.

Za "Pink.rs" voditelj i autor emisije "Šarenica" potvrdio je ove vesti:

BOMBA: Emisija "Šarenica" OSTAJE na RTS-u, ali je NEĆE voditi Žika! Evo ko dolazi UMESTO njega! ŠOK!

Živorad Žika Nikolić
Živorad Žika Nikolić
Foto: RTS printscreen/Žikina šarenica

- Dogovorili smo se. Što se priprema za emisiju tiče, imamo još vremena, doterivaćemo i sređivaćemo sve, da bude kako treba i da se predstavimo najlepše što umemo.

Žika Nikolić nije krio uzbuđenje zbog buduće saradnje sa Televizijom Pink, a otkrio je i koje novitete može da očekuje publika.

Živorad Žika Nikolić
Foto: RTS printscreen/Žikina Šarenica

- Emisija se neće razlikovati, prelazim ovde sa kompletnom emisijom. Malo ćemo menjati nešto u scenografiji, a što se sadržaja tiče, sve će ostati isto. Doduše, trajaće duže- tri sata, umesto dva, svake subote i nedelje. To je jedino što je novo, sve ostalo će biti kako je bilo i do sada i zvaće se "Žikina šarenica" - rekao je Žika Nikolić i dodao:

- Ekipa je odlična, izvanredni su. Drago mi je da sam naišao na ekipu koja je spremna da radi jer je ovo zajednički posao. Ovakva emisija zahteva timski rad. Očekujem da to bude još bolje nego do sada. Ovde je ekipa mlađa i ornija za posao.

Emisija "Žikina Šarenica" emitovaće se od 3. marta, svake subote i nedelje na TV Pink!

 

Pročitajte i:

SD vip

SD parovi

Vremenska prognoza
Clear sky
15 Beograd