fbpx
Skip to main content
Zadruga

AU! I njih dvoje imali SEKS u Zadruzi?! Seks BOMBA i seks MAŠINA! Krišom, ali UKUĆANI OTKRILI! (VIDEO)

Foto: Youtube printscreen/Zadruga Official
Kuku!

Iako su u Beloj kući kamere zabeležile svaki kutak u kojem ukućani imaju pristup, tračevi i tajne ipak postoje kod mnogih zadrugara, a koje Veliki šef svojom igrom i te kako želi da otkrije. Zadrugari su skloni konfliktima i raspravama koje se svakodnevno dešavaju, ali o nekim tajnama i tračevima ipak ne žele da govore javno.

PAKLENI OBRT! Luna Slobi: Radiš to kao GASTOZ! A onda je Radanović SPUSTIO za sva vremena!

Posle pisma Velikog šefa koji je naglasio da će svi zadrugari koji učestvuju u igri biti bogato nagrađeni, samo 12 takmičara imali su priliku da se prijave. Među zadrugarima koji su pristali na to bili su Milan Milošević i Filip Đukić.

Filip Đukić
Filip Đukić
Foto: Youtube printscreen/Zadruga Official

S obzirom na to da je Milan i te kako informisan o svemu što se u kući dešava, nije mu promakao ni trač da je Filip - koji je iz prethodnih rijalitija zapamćen kao prava seks mašina, mada je u "Zadruzi" vrlo miran - u kući imao s*ks sa jednom zadrugarkom koja je za kratko vreme napustila takmičenje. Odlučio je da oda tajnu da je reč o Anđeli Veštici.

POSLE SVAKE SVAĐE URADE ISTU STVAR! Luna i Sloba su OPET učinili OVO! Šta će Kija da kaže?! (VIDEO)

- Filipe, čuo sam jedan trač. Pre mesec dana imao si s*ks sa Anđelom Vešticom. Ona je to nama ispričala one noći kad ste se ljubili, priznala je to meni i Saški - rekao je Milan.

Anđela Veštica u rijalitiju Zadruga
Anđela Veštica u rijalitiju Zadruga
Foto: Srbija Danas / Saša Džambić

Svi ukućani bili su vidno iznenađeni, iako je poznato da je Anđela u rijalitiju imala ljubavni odnos sa Đeksonom. Filip je navodno bio iznenađen sa izgovorom da se toga ne seća.

- Ja se ne sećam da se to ikad desilo, tako da taj trač nije istinit - priznao je Filip.

Koliko je Filip bio iskren sa odgovorom kojim je priznao da sa Anđelom nije imao apsolutno ništa tokom učešća u najpopularnijem rijalitiju ,,Zadruga", ostaje otvoreno pitanje. Pogledajte kako je izgledao ovaj zanimljiv razgovor:

 

Pročitajte i:

SD vip

SD parovi

Vremenska prognoza
Slaba kiša
17 Beograd