fbpx
Skip to main content
Filip Car

DOGOVORILI SE DA ZAJEDNO POBEGNU: Nakon svega, Dalila i Car skovali TAJNI PLAN - sve SNIMLJENO

Foto: Youtube printscreen/Zadruga official
Preuzeli rizik na sebe.

Zadrugari su juče saznali rezultate glasanja za najspremniju osobu da rizikuje, od strane gledalaca, a drugo mesto je zauzeo Filip Car. 

Filip je ustao da prokomentariše svoju "titulu", a najviše je pričao o vezi sa udatom Dalilom Dragojević, pa je otkrio i da su zajedno hteli da pobegnu iz rijalitija, ali je potom usledio njihov iznenadni raskid, kada je u Belu kuću ušla Maja Marinković. 

"TO JE BOLESTAN ODNOS, PRVI SAM VIDEO!" Kristijan OTKRIO SVE o Tari i Ša - Šokantni detalji

"TO JE BOLESTAN ODNOS, PRVI SAM VIDEO!" Kristijan OTKRIO SVE o Tari i Ša - Šokantni detalji

IZJEDA JE GRIŽA SAVETI - Dalila SAZNALA za Dejana i Aleks! Hoće da ISKOČI IZ KOŽE "Ovo radi, MENI IZ INATA!"

IZJEDA JE GRIŽA SAVETI - Dalila SAZNALA za Dejana i Aleks! Hoće da ISKOČI IZ KOŽE "Ovo radi, MENI IZ INATA!"

VIKI PONOVO NASRNULA NA MARKA: Ne oprašta mu Marijanu, a onda PRIZNALA da joj se sviđa drugi muškarac

VIKI PONOVO NASRNULA NA MARKA: Ne oprašta mu Marijanu, a onda PRIZNALA da joj se sviđa drugi muškarac

- Šta ja znam... Meni je najveći rizik u kući Gruja, ovo drugo mi je za neke druge plasmane. Rizik je smisao mog života. Tom parolom sam nekako išao kroz život. Imao sam situacije gde sam reskirao, da se zaljubim u Dalilu, uđem u vezu sa njom, razmišljali da pobegnemo... Rizik da udarim čoveka zbog toga što je opsovao Mikija. Sve su to bile neke rizične situacije. Onda odnos sa osobom poput Maje, bilo je dosta rizičnih situacija, ali ja sam takav. Znao sam da mi porodica neće odobriti ni situaciju sa Dalilom, a ni sa Majom, a išao sam u to. Sve mi je bilo rizik. I kad sam ušao sa Majom, pitao sam se da li da se vratim Dalili. Sad kad razmišljam, moji ti neki rizici se graniče sa zdravim razumom. Takav sam... Ja se nisam mogao izboriti iz muvanja i zaljubljenosti sa Dalilom. Moja podsvest mi je govorila da to nije dobro, ali kad sam seo sam sa sobom, video sam da sam zaljubljen, da dobijam fidbek, možda je to ljubav mog života. Znaš kako, dok nekome ne smrkne, drugome ne svane. Iz toga smo napravili loše. Mislim da mi je to bila greška. Neću reći za Dalilu, nego ta situacija je bila greška. A kad sam već ušao u to, trebalo je da uložim više truda. Mesec dana je malo za takve odluke, mesec dana nije puno za muvanje. Ja sam ludo reskirao, ona je ludo reskirala... - pričao je Car.

- Šta si dobio svojim rizikom? - pitao ga je voditelj.

- Dobio sam glavobolju. Ona nije to što sam ja očekivao i osoba kojom sam je smatrao. Nakon toga sa Majom, zamalo da ostanem bez oka. Ne znam šta bih rekao na to sve. Sve je to bila neka greška. I sa Sandrom Čaprić ono na početku, i te neke avanture moje. Rizik je smisao mog života i ja ne mogu da budem programiram kao neki ovde. Ja kad razmišljam, tek onda napravim sr*nje. Možda da odem kod lajfkouča kao Mensur - govorio je Filip.

- Takav sam. Vodim se svojim srcem, slobodan sam, mlad, hrabar - zaklučio je Car.

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku. 

 

Vremenska prognoza
Mestimično oblačno
13 Beograd