Skip to main content
Luna Đogani i Marko Miljković

DA MARKO TO SAZNA, RASKINUO BI SA MNOM: Luna ispričala sve o neuspelom pokušaju da izađe iz Zadruge

Foto: TV Pink printscreen/Zadruga
Iskreno...

Pred samo izbacivanje iz "Zadruge 2" i duel njenog brata Adama Đoganija sa Marijanom Zonjić, blogerka Luna Đogani i voditelj Ognjen Amidžić sumirali su utiske iz protekle sedmice.

Ona je istakla da joj je jako teško palo što nije uspela da ispuni zadatak, nakon čega je preživela još jedan nervni slom na šimanovačkom imanju.

Marko Miljković, Luna Đogani i Savo Perović
Marko Miljković, Luna Đogani i Savo Perović
Foto: TV Pink printscreen/Zadruga

- Htela sam nešto da priredim Marku od srca, pogotovo što je to prvih mesec dana naše veze. Htela sam da se provedemo napolje, da izađemo i provedemo se samo za sebe, ne za gledaoce. Kada je Marko posle za stolom priznao da imam zadatak, a ja sam mu pre toga rekla da se ponaša kao da mu nisam ni otkrila, potpuno sam se slomila i sve sam rekla šta mi leži na srcu. Ali u našoj vezi je sve u redu. Oboje smo velike inadžije, kao dva mala deteta - započela je Luna i rekla da Miljković nije ispao folirant u čitavoj priči, nego naprotiv.

- Jeste možda trebalo zbog mene da me isprati i učini me srećnim. Nije želeo da više ikada pristanem na te zadatke, mislim da nije ispao folirant, ali jeste trebao da me učini srećnom. Raskinuo bi sa mnom kad bi sam saznao da sam lagala, sigurna sam. To je dva dana glume i baš mi je krivo što to nismo uradili. Ali ne mislim da je ispao folirant - rekla je Đoganijeva i dodala da joj je teško pala i što je njen brat Adam nominovan za izbacivanje.

- Adam je već pet meseci ovde i znam da mu je jako teško. Od kada je Nataša Moskva ispala on je totalno pao u depresiju. Razumem ga jer smo slični, nama treba da je neko tu 24 časa pored nas, neki partner koji će da nas grli i ljubi. Videla sam ga da je srećan jer misli da će ići kući, a meni je njegova sreća najbitnija. Teško mi je, on je moj mali bata, ali navićiću se. Svima zato kažem da ne glasaju za njega - završila je Luna.

Pogledajte te scene u sledećem snimku:

 

+ Pošalji komentar 0 Pogledaj sve komentare

SD vip

SD parovi

Vremenska prognoza
Clear sky
25 Beograd