fbpx
Skip to main content
Dalila Dragojevic

DALILA SE OBRATILA GLEDAOCIMA ZADRUGE - iznela sav PRLJAV VEŠ o njima i bez milosti RAZOTKIRLA FARSU!

Foto: Youtube Printscreen/Zadruga Official
Bruka u kući!

Na sastanaku zadrugari imaju zadatak da izaberu najveće ulizice u kući.

Naredni takmičar koji je izneo svoje mišljenje bila je Dalila Dragojević.

Ona je prvo poželela dobar dan svim gledocima Zadruge i direktno im se obratila dok je isznosila prljav veš o njih petoro. 

OSMAKČIĆ NASRNUO NA MENSURA! Obezbeđenje ULETELO kako bi sprečilo TRAGEDIJU, a sve počelo zbog SITNICE

OSMAKČIĆ NASRNUO NA MENSURA! Obezbeđenje ULETELO kako bi sprečilo TRAGEDIJU, a sve počelo zbog SITNICE

NEMIRNE BUJNE GRUDI SE MEŠKOLJILE na hladnoći: Ana Korać mamila poglede prolaznika na parkingu!

NEMIRNE BUJNE GRUDI SE MEŠKOLJILE na hladnoći: Ana Korać mamila poglede prolaznika na parkingu!

KRISTIJAN I KRISTINA ČEKAJU BLIZANCE? Nakon potvrde da je TRUDNA, priznao: "Ovo nisam očekivao"

KRISTIJAN I KRISTINA ČEKAJU BLIZANCE? Nakon potvrde da je TRUDNA, priznao: "Ovo nisam očekivao"

- Za mene je ulizivanje kada od druge strane imaš neku korist, a tu ne postoji ljubav, samo korist. To se vidi kada su žurke, kada neko dobija na ruletu. Ja za sebe mogu da kažem da se ne ulizujem, jer mi niko nije potreban. Nikada neću ići linijom manjeg otpora. Ali ću prokomentarisati za glumca što pričaju da je ulizica. On ima sposobnost da na lepe reči dobije ono što je tražio, to je sposobnost i minijaturna manipulacija. Što se tiče Irme, ona najbolje zna šta joj je u glavi i zašto me toliko srčano brani, voli, ne znam ni ja šta. Ima i te momente kad me napadne, ali ja osetim ljubav sa njene strane. Niko ne bi podneo ovaj pritisak vezan za mene, a da ne odustaje. Uvek ću uskočiti kada ima konflikte te, ne trebaju joj tuče. Takođe ću ulizivanje shvatiti kao jedan vid manipulacije, ali jeftine manipulacije. Marko Đedović zna ko mu se ulizuje, a zna ko mu je iskren. Nije on naivan. Tu ću svrstati i Sandru Rešić, Mikija, Matoru, Dejana, Filipa, Lepog Miću, Mensura. Za mene su najveće ulizice u ovom rijalitiju za svoju korist broj jedan Bane Čolak. Ulizuje se Mikiju, uvek prvi trči da prenese Mikiju šta se ovde desilo. Ja sam doživela od Mikija da me odgurne onako s leđa samo zato što sam ušla u rehab da kažem da nije tako kako je Bane ispričao. Šlihta se ljudima, zna i ko mu se šlihta zbog radija, uzajamna korist. Ja u radio neću otići do kraja, meni Bane Čolak nije potreban. Ti si, Bane Čolak, najveća ulizica, to se vidi po tvojim usnama, imaš ciničan osmeh, ja se ne smejem na silu kao ti. Ja vidim da o Matoroj nemaš lepo mišljenje, uvlačiš joj se kao i Bori Santani, dok Bora nije eksplodirao i poslao ga u sto lepih. Izdao si mnoge ljude. takođe si ulizica prema Saletu Luksu. Uopšte nemaš lepo mišljenje o njemu. To je to - krenula je Dalila, pa nastavila:

- Reći ću i da je Marko Osmakčić ulizica, ulizuje se Filipu, Filip mu je idol. Zaboravio je da mu je brat rekao da idealizuje ljude. Prestani sebe da uništavaš. Bio si gospodin, a sada si sebe toliko spustio. Ne ide. Ako vidiš da je neko loše i nije mu do života, ne možeš imati s*ksualne osobe sa takvom osobom - govorila je Dragojevićka.

Dalila Dragojevic
Foto: Youtube Printscreen/Zadruga Official

- Najveći debilizam je da mene navodiš kao ulizicu. Odmah ti j*bem majku na keca. Tebi je problem Filip, pa me sad navodiš. On je sličan meni, pa mi je gotivan - rekao je Osmakčić.

- Ne, nego želiš da budeš on. Idealizuješ osobu koja nije dobra u ženskim odnosima - rekla je Dalila.

- Grešiš, ja na kraju idealizujem samo sebe. Ja kad nekoga ne gotivim, odmah dam do znanja. Tebe j*be što sam ja dobar sa Filipom - dodao je Marko.

- Ja bih bila sa njim da želim, rekao je da je tu za mene, tražio razgovor. Veruj mi, ne želim, nemoj da mi pričaš da me j*be tvoj odnos sa Filipom - rekla je Dragojevićka.

- Da si dobra sa Filipom, ne bih bio ulizica. Ne bi ti Bane bio ulizica da si dobra sa Mikijem. Ti si j*bivetar - poručio je Marko.

Bane Čolak
Foto: Youtube Printscreen/Zadruga Official
- Ja sam srećan čovek, za razliku od tebe - istakao je Bane Čolak.

- Treća osoba koja je ulizica je Sandi. Družio se sa Stefanom, FIlipom, Krletom, a onda dao sebi za pravo da ih krade. Sa Banetom pravi pisma, pa se Čolak povlači kad je Miki zapenio - istakla je Dalila.

- Hvala Bogu, familija na broju, sve u redu, žena me čeka napolju - rekao je Bane.

- Ti zarađuješ ovde od moje sramote, kad budeš trošio keš napolju, seti se Dalile - rekla je Dragojevićka Čolaku, pa nastavila o Sandiju:

Sandi Kojić
Foto: Youtube Printscreen/Zadruga Official

- Dokazao je da gleda korist, sebi je dao za pravo da krvnički nasrne na Karića. Trebalo je da stane po strani, tisi pogrešio, nije Stefan. I tada si se ulizivao - rekla je Dalila.

- Šta je tu ulizivanje, šta sam dobio? - pitao je Sandi.

- Pa sa kim bi pričao da nije bilo njih? A, da, smatram da je i Ana ulizica, ne znam koliko će trajati to prijateljstvo sa Tarom. Imam osećaj kao da se plašiš, da živiš u strahu, da nećeš da kažeš svoje mišljenje. Čak si rekla za Ša da je simpatičan, pa kad te je ona pitala, promenila si priču. I poslednja osoba je Nevena nova, osetila sam i ja tu vrstu ulizivanja... Posle sam saznala šta je rekla za Dejana, rekla da joj se Car nabacivao, Fran nabacivao, da je osetila od Dejana muvanje... I evo sad kad je Ša došao... Ti si bolesnica, željna si one stvari. Rekla si Ša da si manekenka - dodala je Dragojevićka.

Dalila Dragojevic
Foto: Youtube Printscreen/Zadruga Official

- A šta to tebe pogađa? Šta si ti po zanimanju? Da li si svesna da prićaš o sebi? - pitala je Nevena,

- Bili smo ti Dejan i ja dobri kad smo ti donosili kafu, a onda si ispljuvala i mene i njega. Ulizivala si mi se, pričaš da te momci žele, da ti traže gaće, a ustvari ti to želiš. Hajde, pošto sam najviše ispričala o Banetu, neću ga staviti zbog starog prijateljstva. Navešću Nevenu kao najveću ulizicu. Ša, čuvaj se - rekla je Dalila.

Pogledajte sve u nastavku:

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku. 

Ko je Vaš favorit u "Zadruzi 5"?

Vremenska prognoza
Clear sky
16 Beograd