Skip to main content
Dalila Dragojević Filip Car

NOVE ŠOKANTNE ČINJENICE O DALILI I NJENOJ ĆERKI IZ ŠVAJCARSKE! Nakon Dejana, sad i Car PROGOVORIO

Foto: Youtube Printscreen/Zadruga Official//instagram/dalila_dragojevic_official
Klupko Daliline prošlosti se polako ali sigurno odmotava.

Filip Car došao je u novi deo Zadruge, kako bi razgovarao sa voditeljkom Darkom Tanasijevićem. On je progovorio o svom odnosu sa Dalilom Dragojević, ali i dao svoj sud o njenim žestokim sukobima sa Dejanom Dragojevićem.

"MOJA MAMA NIKADA NE BI..." Anđelo KONAČNO stavio sve karte na sto sa Dalilom - SPOMENUO I HODŽU!

"MOJA MAMA NIKADA NE BI..." Anđelo KONAČNO stavio sve karte na sto sa Dalilom - SPOMENUO I HODŽU!

ŠOK U CIK ZORE! Miljana se VRATILA kod Bebice u krevet! Zola ostao SAM na ostrvu! A njegova reakcija...

ŠOK U CIK ZORE! Miljana se VRATILA kod Bebice u krevet! Zola ostao SAM na ostrvu! A njegova reakcija...

- Da li misliš da imaš udelu u lošem mišljenju koji zadrugari i deo javnosti ima o Ani Jovanović? - pitao je Darko Tanasijević.

- Meni su Ana i druge devojke smešna priča, kad uzmem Dalilu ili Maju. Nisam imao emocije i nisam hteo da uđem u vezu. Znam da je ne prikazujem u dobrom svetlu, jer radim sa njom neke stvari. Prija mi, ona je suprotnost od Dalile - rekao je on.

- Što ne uđeš u vezu? - pitao je voditelj.

- Strah me je, jer je blizu kraj. Zamisli da se zaljubim, a da to nije dobar izbor za mene. Razmišljao sam da porazgovaram sa njom i možda prekinem druženje. To bi bilo bolje za nju, a i za mene - govorio je Car.

Filip Car
Foto: Youtube Printscreen/Zadruga Official

- Šta te je najviše zaprepastilo što su izneli Dalila i Dejan? - upitao je Darko Tanasijević.

- Neke stvari sam čuo i neke mitove o magijama. Najviše me je pogodilo što je lagala za neke stvari. To za njenu trudnoću i pitao sam je da li je ostavila neku devojčicu u Švajcarskoj. Meni je rekla da nikad ne bi ni abortirala, a ne ostavila devojčicu. Rekla mi je da Dejan najbolje zna da kad su radili vantelesnu oplodnju da je radila testove. Vrlo je bila uverljiva u laži. Mnoge tajne nisam izneo, a sve što sam rekao je iznela i okrenula. njoj je potrebno da inicira svađu sa Dejanom - pričao je Filip.

- Je l' si očekivoa da je izneo sve to? - pitao je voditelj.

- Dejan je stara čekalica i osvetu servira hladnu, kad je najpotebnije. On je rekao polako, ima vremena. On jako ozbiljno misli na neke stvari. On če u "Narod pita" duplo više da rešeta nego ovde. On je nju počistio za kraj, znao je da ako je ja ne sputam da napada ljude, krenću kao pitbul i čovek je nju pokosio i zapečatirao priče koje su je pratile - rekao je Car.

Filip Car
Foto: Youtube Printscreen/Zadruga Official

- Ko je tu čija žrtva? - upitao je Darko Tanasijević.

- Oni su meni misterija i enigma. Stvari koje mi je pričala, nikad ne bih izneo. Mislim da su profesionalni igrači koji su ušli sa namerama. Šta su oni smuljali i koje čija žrtva, znam da sebe nikad neće nazivati žrtvom. Ušao sam u ozbiljnu priču, a nisam znao sa kim imam posla, pričam za nju. Za Dejana imam dobro mišljenje, on prema meni nije ispao loš. Ja sam ispao loš, a možda sam ga i spasio. Ja sam njegov spasitelj, kao što je i Anđelo moj. Njoj je Anđelo potreban ovde, a ne napolju. On je dečko već zaronio. Njeogvi traže hodžu, ali da li će naći adekvatnog. Moji ako su tražili, našli su dobrog, jer neću sa nom u priču. Dejan po puno stvari nije najbolji, ali kad podvučem crtvu, on je svetac. Dalila ne znam ko je osim žena na koju sma se zaljubio. Ne znam na koju foru? Ona kaže brend, domaćima i san svakog muškarca. Ako je ono depresija, voleo bih da sma depresivan svkai dan - govorio je Filip.

- Kako ti se čini Dia? - pitao je Darko Tanasijević.

- Zanimljiva, oštra i jezičara. Samo da ne bude pab, priča i da nije aktivna. Atraktivna je svakako. Ja nemam svoj tip, ali ne bih voleo da budem akter još i te priče - rekao je on.

Detaljnije u nastavku ovog teksta.

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku.

Vremenska prognoza
Clear sky
31 Beograd