fbpx
Skip to main content
Filip Car, Dalila Dragojević

"NE ŽELIM DA GA IZGUBIM!" Dalila otvorila dušu o odnosu sa Carem - ne zna šta joj se dešava!

Foto: Youtube Printscreen/ Zadruga Official
Šta će joj Dejan reći?!

Darko Tanasijević ušao je na imanje kako bi sa zadrugarima pretresao najaktulenije teme u Beloj kući. Prva njegova sagovornica je bila Dalila Dragojević, čiji odnos sa Dejanom Dragojevićem i Filipom Carem ovih dana izuzetno intrigira javnost i zadrugare.

- Što si nervozna? - pitao je Darko.

- Imali smo probu danas u pozorištu, dva puta je bilo okej, treći put me je Filip iznervirao, tu smo se pokačili, ja sam htela da odustanem, Rešićka me je smirila. Onda je on izašao, nastavio da ronda, tu ne može da se ugasi, volim ja da pričam, voli on da priča. Nastane karambol. Krenuo da ronda, ja sam uzela one papire i bacila ih, rekla da neću da glumim, Car viče da će da nađu nekog drugog, ja sam rekla da me ne interesuje. Tako, razišli smo se i to je to - rekla je Dalila.

ŠA VARAO TARU SA ZADRUGARKOM?! Ona joj sve PRIZNALA, Simova pobesnela: "Sad mi je lakše što sam ga ostavila"

ŠA VARAO TARU SA ZADRUGARKOM?! Ona joj sve PRIZNALA, Simova pobesnela: "Sad mi je lakše što sam ga ostavila"

UNEO ZABRANJENU INFORMACIJU IZ SPOLJNOG SVETA! Zola otkrio detalje razgovora sa Marijom - Miljana u SUZAMA

UNEO ZABRANJENU INFORMACIJU IZ SPOLJNOG SVETA! Zola otkrio detalje razgovora sa Marijom - Miljana u SUZAMA

"PRIČALO SE DA SAM JOJ UZELA DEČKA!" Luna otkrila pravi RAZLOG pucanja prijateljstva sa Anastasijom

"PRIČALO SE DA SAM JOJ UZELA DEČKA!" Luna otkrila pravi RAZLOG pucanja prijateljstva sa Anastasijom

- Da li je to zbog njegove komunikacije sa Sandrom Čaprić? - pitao je Darko.

- Ma kakvi, to me ne interesuje. Uhvatio me je za obraz, rekla sam mu da to ne radi. Uvek mi je zamerao što svi mogu da me zagrle, a on ne. Rekla sam mu da ne može da me dodiruje jer je izjavio što je izjavio. On to namerno radi pred drugima da pokaže da može. Skeneri se odmah upale... Ne znam šta mi se dešava, ne znam šta bih rekla. Ti si me sinoć podsetio na to da sam se vratila u to da mislim šta će drugi da kažu. Kad sam sela posle one rasprave sa njim sinoć, svi su krenuli da pričaju. Htela sam da kažem da ću da prekinem komunikaciju, onda si me ti presekao sa tim... Ubija me kuća trenutno, u izolaciji sam bila opuštena. Imala sam osećaj da je ta soba moja, te bela boja, posteljina, taj radijator, sve mi je činilo prostor toplim i intimnim... Da ne može niko da upadne bez kucanja, privatnost. Tu je bio Filip sa kojim sam se smejela, Miki koji me zasmejava dobacivanjima. Bili smo mali tim odvojen od ljudi. Kad sam se vratila u kuću, kaže Đedović samo mi je falila vatra na glavi. Ljudi me gledaju, čestitaju što sam se vratila, kao da sam bila na ratištu. Meni bi bilo i bolje da sam ja bila nominovana - odgovorila je Dragojevićka.

Dalila Dragojević
Foto: Youtube Printscreen/ Zadruga Official

- Čini se da si neiskrena kad kažeš da ne bi volela da se produži izolacija - dodao je Tanasijević.

- Zašto što sam ljuta na njega sad. Kad je bilo lepo tamo, bilo je najlepše... Ko sluša pažljivo, čuje. Car se naljutio posle nominacija, otišao kao da ga nije bilo... Uhvatio se za to što sam rekla da se sa svima smejem, zašto ga nisam izdvojila. Neću da mu dam na značaju, zašto bih? Ništa mi nije značajniji od Matore, eto... Čak me toliko povredi, Matora mi to nije povredila - nastavila je zadrugarka.

- Pa priroda vaših odnosa je drugačija - istakao je Darko.

Dalila Dragojević, Darko Tanasijević
Foto: Youtube Printscreen/ Zadruga Official

- Pa da, izjavio je to što je izjavio. Ja sam mu sutradan odnela čokoladicu kod Mikija, opet mi se obilo o leđa da sam krišom davala, a on je meni dao sto čokoladica. Ja ću uvek tako da uradim za sve. Miki mi je rekao da je Car ljut, da je vratio čokoladicu i da neće komunikaciju. I onda sinoć u "Pitanjima novinara" izbebletao i šta treba i šta ne treba, traži neke stvari, priča da će za dva dana da me izbaci iz glave... On kaže da se za sedam dana zaljubi, za sedam dana odljubi. Ja njemu ništa ne verujem. Nemam poverenja i nema šta da razmišljam šta bi bilo kad bi bilo... Sinoć je rekao sve šta je rekao i onda meni: "Sedi dole". Ako je navikao to sa svojim drugaricama i devojkama, tako sa mnom ne može. Nisam ja njegov pas. Završila se emisija i eto njega u kuhinji, zove me da pričamo. Rekla sam mu da nemamo šta mi da pričamo, on da će da me čeka kod izolacije. On vrti istu priču. Kaže da će ostaviti osećanja sa strane, da se mi družimo kao i ostali, obeća Mikiju da nećemo pričati i tako bude... Ne idu neke stvari, ja sam udata žena. Danas smo otišli u pozorište, imamo te scene da glumimo, nasmejali se, a i dalje nemamo komunikaciju i onda je eskaliralo to. Znaš kako, u petak mi je bilo bezveze, želela sam da pričam sa njim. To nije tajna, ja to ne krijem. Nije mi svejedno da li ću ga imati kao prijatelja ili ne, za stolom sam rekla da ne želim da ga izgubim kao prijatelja i to u jeku prvih dana kad je bilo najjače. Sad kad imamo ove svađe, pomirenja, nemam šta više da kažem. Razumem ja, hoće da bude glavni, Devica je u horoskopu, i ja sam, ali ne može on tu meni da ga ja gledam kao u televizor. Zašto bih se družila? Dolazim u poziciju da ne mogu da ga opravdam. Sad sam pričala sa Belim i on mi kaže da Car hoće da dokaže da uvek može da se pomiri sa mnom kad želi, i ispada tako, da ja tražim opravadanje za njegove greške, da bismo mogli da pričamo - istakla je Dalila.

- Da li bi se obradovala kada bi te neko poslao u izolaciju sa Dejanom, da li bi se isto smejala? - pitao je Darko.

- Ne znam šta bi bilo, mi smo pet godina zajedno, imamo oscilacije... Isto kao što ne znam ni sa Carem sad kako bi bilo - istakla je ona.

Detaljnije pogledajte u nastavku:

Ko je Vaš favorit u "Zadruzi 5"?

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku.

Vremenska prognoza
Clear sky
6 Beograd