fbpx
Skip to main content
Zadruga

DEFINITIVNO RASKINULI! Zavlačiš me OD POČETKA! Idi u izolaciju i ne izlazi! (FOTO)

Foto: SD/ilustracija
Puklo kao ništa.

Maloletna Mina Vrbaški i Nemanja Đerić Đekson stupili su u vezu praktično na startu rijalitija "Zadruga" i odmah su počeli i sa seksualnim odnosima. 

Pogledajte OVDE kako je Luna flertovala sa novim učesnikom "Zadruge". 

Mina Vrbaški
Mina Vrbaški
Foto: Youtube printscreen/Zadruga official

Mina je doživela nekoliko nervnih slomova, a maloletnica je više puta rekla kako joj nedostaje porodica i kako ne može da izdrži ogroman pritisak rijalitija. Ona je isekla i ruku ovih dana, pa joj je ukazana lekarska pomoć (pogledajte OVDE).  Pri tom, uspela je da se zaljubi u Đeksona.

Sa druge strane, Đekson se nije previše vezao, a ovih dana je govorio kako mu je svega dosta sa njom. Pogotovo posle Minine pretnje da će se iseći po licu ukoliko on odbije seks sa njom. 

Danas joj je Đekson sve to rekao u lice. On ju je odveo u garderobu i tamo joj je rekao da ne želi više ništa sa njom, i da mu se odavno smučila njena drama i histerija. Takođe, rekao je da bi bio najsrećniji kada bi do kraja rijalitija ona ostala u izolaciji, da je više ne gleda. Praktično, rekao joj je da sve vreme glumi da je nervno rastrojena i da ne može da izdrži njenu posesivnost. 

Mina ga je pitala šta mu je, ali nije previše htela da forsira dalju raspravu, jer se videlo da je ozbiljan, pa se okrenula i otišla. Videćemo da li će, i kako, ona uspeti da podnese ovo. 

Nemanja Đerić Đekson
Nemanja Đerić Đekson
Foto: Youtube printscreen/Zadruga Official

Podsetimo, Đekson je u rijalitiju imao seks i sa Anđelom Vešticom, ali ni ona ni on tome nisu davali previše važnosti. 

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći OVDE.

 

Pročitajte i:

Vremenska prognoza
Clear sky
23 Beograd