fbpx
Skip to main content
Iva Grgurić

"GLEDAO SAM NJIHOV ODNOS DVA I PO SATA!" Mračni detalji iz Ivine prošlosti - prevara, ogroman novac...

Foto: Youtube printscreen/Srbija Danas
Zadrugar udario na pobednicu "Zadruge"!

Marko Đedović i Bane Čolak ugostili su Dina Dizdarevića u radio emisiji "Amnezija". Tom prilikom Dino je otkrio kakva saznanja ima o Ivi Grgurić.

- Dino, mene zanima i narod isto... Neke stvari su mi bile zanimljive, pa bih da te pitam. Odakle datira tvoje poznanstvo sa pobednicom Zadruge 3? - pitao je Marko.

- Ja ću da ti ispričam ono što sam i tebi ispričao. Ja nju poznajem od kad su Marinko i ona stupili u vezu, jer sam je tada upoznao. Ja sam sa njima bio četiri godine prijatelj. Jedan dan je došao on po mene i da idemo probati neka kola. Mi smo krenuli, svratili smo u Zagreb, pa u Split i na kraju u Bol, gde ima vilu. Međutim, mi smo bili u hotelu, što je meni bilo sumnjivo. On je došao po mene u hotel, Iva je tad bila u vezi sa Šarićem, i rekao mi da idemo sa njegove dve drugarice. Ja sam bio u sobi sa mojom, on je bio sa Ivom. Ona je zaspala, pa je meni bilo dosadno. Iva je imala se*s sa Marinkom, dok je bila sa Šarićem, koji je bio u hotelu pored. Seo sam pored, pio i gledao dva ipo sata njihov se*s - rekao je Dino, pa je nastavio:

GREŠKA JE DA JE TOMA DUBOKO VOLEO SILVANU! Evo šta je prava istina i za kim je ustvari patio!

GREŠKA JE DA JE TOMA DUBOKO VOLEO SILVANU! Evo šta je prava istina i za kim je ustvari patio!

"OPERACIJA JE TRAJALA SEDAM SATI!" Zakomlikovalo se - Aleksandra progovorila o zdravstvenim PROBLEMIMA

"OPERACIJA JE TRAJALA SEDAM SATI!" Zakomlikovalo se - Aleksandra progovorila o zdravstvenim PROBLEMIMA

OBEZBEĐENJE NAPRAVILO ŽIVI ZID: Nakon Dejanovog nervnog sloma, Dalila mu traži da POBEGNE IZ ZADRUGE

OBEZBEĐENJE NAPRAVILO ŽIVI ZID: Nakon Dejanovog nervnog sloma, Dalila mu traži da POBEGNE IZ ZADRUGE

- Iva se družila sa Šarićevim sinom. Marinko i Iva su se upoznali, pa se on počeo družiti sa sinom samo zbog Ive. Mali je pratio Marinka i nasred Zagreba stao sa autom, i slikao Ivu i Marinka. Nasred puta su imali se*s. On je nju ucenjivao, pa je ona ćutala. Ona kada je izjavila da je nju neko sačekao u ''zlatnom kavezu'' i uzeo joj telefon i video slike, nije istina, jer je mali pokazao slike. Marinko mi je dao slobodu da spominjem sve što je bilo u toku njihove veze, ja samo spominjem ono što sam video - rekao je Dizdarević.

Bane je nakon toga izneo kompletnu priču po hronologiji, koju je Dino potvrdio.

Iva Grgurić
Foto: Youtube printscreen/ Zadruga Official

- Desilo se to da je ona imala izgovor kod Šarića da ide u Međugorje, ona ode kod Marinka ostane tu par dana, pa ode u Međugorje. Oni su imali sek**alne odnose na prednjem sedištu, dok sam ja sa njenom drugaricom tamo na zadnjem sedištu. Iskreno mislim da tada nisu shvatali ozbiljno vezu, pa su se tako i ponašali. Tada ih nije bilo blam na tom otoku, jer su se tada poznavali 10 dana. Ja sam pričao Đedoviću i molio sam Boga, pošto su me svi portali zvali, da me neko iz Srbije pozove i pita nešto za to, slom sam živaca dobijao kada sam slušao to što je ona Iva pričala - rekao je Dino.

- Kako komentarišeš to što ti je Iva napisala da je ne komentarišeš ovde? - pitao je Bane.

- Ja bih samo rekao što se njega tiče, on je ovde spominjan više hiljada puta. On je veliki gospodin, on nju nije ostavio na ulici. Ostavio joj je nekoliko desetina hiljada evra na računu, uplatio joj je stan na godinu dana, čak je hteo i da joj nađe posao. Kad su prekinuli oni, Marinko je dobio sliku, da je Iva u bazenu sa Sukijem. Posle toga, prilazi mi drug i pokazuje mi video gde je Iva sa drugaricama na jahti. Partijaju na toj jahti, ali je to bilo vrlo brzo nakon prekida veze, a ovde je plakala - rekao je Dino.

Dino Dizdarević
Foto: Youtube printscreen/Zadruga official

- On je meni rekao da je bolje da ne komentariše Ivu i da je mnogo dobar drug Marinkov - rekao je Čolak.

- Prvi poziv kad sam saznao da ulazim u Zadrugu, obavio sam sa Marinkom, čak dva ipo sata smo pričali. Žao mi je što sam promenio telefon, na njemu je bilo osvega i svačega. To je sedam dana bilo nakon veze, ona nije imala razloga da vara Marinka. Ona je počela da forsira ženidbu i familiju, a on nije bio za to. Čim je osetio taj pritisak, sklonio se odatle. Evo, čim se nije pominjao, on se oženio i dobio dete. Njegova žena ima duplo više para od njega. Ono što je u vezi, rekao mi je, da mogu slobodno da komentarišem - rekao je Dino.

Iva Grgurić
Foto: Instagram printscreen/iva_grguric_official

- Drago mi je da se posle svega saznalo da ja ipak ne grešim - rekao je Đedović.

- Ja bih samo da se ogradim, da je ovo moj deo priče i da sam ja pričao o tome dok su Marinko i Iva bili u vezi - rekao je Dino.

Detaljnije pogledajte u nastavku:

Ko je Vaš favorit u "Zadruzi 5"?

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku. 

Vremenska prognoza
Mist
-0 Beograd