fbpx
Skip to main content
Filip Car

DISKVALIFIKACIJA - LETI NAPOLJE ZBOG TOMOVIĆA?! Car DANAS pravi NOVI HAOS! Posle Vlade, napao NJU (VIDEO)

Foto: TV Pink printscreen
Zahuktava se!

Prošle noći Filip Car je pod dejstvom alkohola napao nekoliko Zadrugara. Najžešći sukob je imao sa Vladimirom Tomovićem, sa kojim već danima ima napet odnos. S obzirom da je Car sklon sukobima, sinoć je prešao granicu verbalnog i krenuo u fizički obračum, te njegova diskvalifikacija visi u vazduhu, jer je više nego očigledno da ga je teško kontrolisati i da u nekom narednom sukobu može izazvati i veći problem u vidu fizičke povrede.

Danas Car se nije ohladio već je nastavio da produbljuje sukobe. Tokom dana, on je prepričavao zadrugarima sukob sa Vladimirom Tomovićem, koji je prošle noći eskalirao, a tu se našla i Snežana Ojdanić, koja je branila svog sugrađanina.

Filipu je zasmetalo to, pa se obrušio na Snežanu, stavljajući do znanja da je on bio za sve u pravu.

Što ga ti braniš? Meni nije jasno da se vi zalažete za nekoga, ne znate situaciju, a zalažete se za nekoga! Videla si dve reči u krevetu - bio je šokiran Car.

- Ja sam ti rekla da spavaš! - poručila je Snežana.

On ide od žene do žene, pa ja to ni kod Nece nisam video! Neko se digne i on krene da urla. Jedino Đedović može da mi morališe, neko ko je bio sa k*rvama i starletama, neko ko je udarao trebu šamarima. Ti njega vidiš kao velikog rijaliti igrača... Snežo, moj najveći životni problem je što ja kapiram, imam predobru vijugu - pričao je besno Filip.

Ja sam videla problem u najavi i zato sam ti rekla da legneš da spavaš - uzvratila je Ojdanićeva.

Ljudi su videli da sam na žurki bio srećan, radostan i nasmejan, a to što ona nije došla odmah iza mene u krevet, nego je ostala da se svađa, videćemo da li će moći još jednom to da uradi - pravdao se Filip.

 

Komentari
Pošalji komentar
Postavljanjem komentara potvrđujete da ste saglasni sa našim uslovima korišćenja i politikom privatnosti.

SD vip

SD parovi

Vremenska prognoza
Pretežno oblačno
9 Beograd