Skip to main content
Zadruga 2

DONETA ODLUKA! Jedna od njih dve će zauvek napustiti "Zadrugu"! (VIDEO)

Foto: Srbija Danas
Kroz iglene uši!

Ove nedelje titulu vođe u Beloj kući ponela je Luna Đogani koja je kao svoje potrčke izabrala Maju Marinković i Doroteu Jovanović, bivše rijaliti prijateljice. Večeras se u rijaliiju "Zadruga 2" održavaju nominacije, a ko će od njih dve provesti noć u zatvoru zavisi upravo od zadrugara. 

Po dolasku voditelja Ognjena Amidžića stanari Bele kuće su dali svoj sud i izglasali koja će od njih dve biti nominovana. Bilo je neizvesno do samog kraja, a prevagu u glasovima odnela je Dorotea Jovanović. 

LUNA I KRUNIĆKA JE ODBACILE: Zerina Hećo u teškoj depresiji, GUŠI SE U SUZAMA! (VIDEO)

LUNA I KRUNIĆKA JE ODBACILE: Zerina Hećo u teškoj depresiji, GUŠI SE U SUZAMA! (VIDEO)

- Ja sam upravo očekivala da će me ovi ljudi nominovati. Neću da glumim lažnu sveticu. Lepo od Maje što se sama nominovala prošli put. Hvala svima koji su svi želeli da ostanem ovde i onima koji su nominovali da ispadnem odavde jer su time jasno stavili šta misle o meni - rekla je Dorotea nakon nominacija. 

Kao i obično, i ove nedelje je publika imala mogućnost da glasa. Gledaoci su najmanji broj glasova dali Višnja Popović, te je ona drugi nominovani zadrugar za ovu nedelju.  Višnja će ići na megdan Dorotei, a koja će od njih dve napustiti zauvek "Zadrugu 2" zavisi samo od glasova publike.

Stanija NAPLJUVALA Vladimira, a zatim se prepustila dodirima OVOG zadrugara! Tomović se odmah oglasio!

Stanija NAPLJUVALA Vladimira, a zatim se prepustila dodirima OVOG zadrugara! Tomović se odmah oglasio!

- Želim da se zahvalim svima, produkciji, Velikom šefu i mojim prijateljima koji su me podržali sve ovo vreme - izjavila je za kraj Višnja.

U video-prilogu koji se nalazi u nastavku ovog teksta možete pogledati kako je sve izgledalo. 

 

Pročitajte i:

+ Pošalji komentar 0 Pogledaj sve komentare

SD vip

SD parovi

Vremenska prognoza
Clear sky
23 Beograd