fbpx
Skip to main content
Zilha Karišik Fetić, Edis Fetić Edo i Dragana Mitar

"SVAKODNEVNO SE ČUJEMO" Šok info iz Novog Pazara - Edo je STALNO u kontaktu s ženom Gospodina Torte!

Foto: Instagram printscreen/zzilhaaa - TV Pink printscreen/Zadruga 3
"Dragana sa Fetićem napolju ima život kao na filmu..."

Ljubavni trougao koji već nedeljama potresa "Zadrugu 3" čine Vladimir Tomović, Dragana Mitar i Edis Edo Fetić. Gledaoci su svakodnevno svedoci različitih događaja u kući kada je ovo troje zadrugara u pitanju, a niko ne zna šta će se na kraju desiti i ko je tu iskren, a ko ne.

Ako ste STVARNO rešili da smršate, ova caka će vam biti vredna kao zlato

Ako ste STVARNO rešili da smršate, ova caka će vam biti vredna kao zlato

Sada su se pojavile vesti direktno iz Novog Pazara odakle je Fetić i to direktno iz usta Tortinog druga, koji se takođe zove Edo. On je ispričao kako gleda na ono što se dešava na imanju u Šimanovcima i da li je njegov drug onakav kakav je i napolju. Izneo je informacije da Dragana sa Edisom napolju ima život kao na filmu, kao i da je svakodnevno u kontaktu sa Zilhom Karišik Fetić.

Dragana Mitar i Edis Fetić
Dragana Mitar i Edis Fetić
Foto: TV Pink printscreen/Zadruga 3

- Situacija u "Zadruzi" mi se ne dopada, blago rečeno. Pre svega zato što Edisa ne prepoznajem jer je totalno drugačiji napolju. Ili je prebrzo postao fantastičan rijaliti igrač, ne znam. Draganino ponašanje je užasno, jedno misli, drugo govori, treće radi - započeo je Edo i istakao da Dragana sa njegovim drugom napolju ima život "kao na filmu":

- Edis ne bi prešao preko mnogo manje stvari napolju. E sad, da li se on igra ili glumi, pojma nemam, ne znam šta mu je u glavi. Dragani se dopada Vladimir, ali zna da sa Edisom ima filmski život napolju u svakom smislu te reči, pa se bori sama sa sobom. Njena izjava da joj je Vladimir poslužio kao sredstvo za osvetu je smešna. Pokušava da spere svoje katastrofalno ponašanje.

Edis Fetić, Zilha Karišik Fetić i Dragana Mitar
Edis Fetić, Zilha Karišik Fetić i Dragana Mitar
Foto: Instagram printscreen/zzilhaaa - TV Pink printscreen/Zadruga 3

Na samom kraju, Edo je otkrio i da li ima informacije o ženi "Gospodina Torte", kao i da li zna kako ona gleda na sve što se dešava u "Zadruzi 3".

- Svakodnevno sam u kontaktu sa njom. Ne izjašnjava se previše, tako da ne znam šta bih vam rekao - zaključio je Edo u intervjuu za "Pink.rs".

 

Pročitajte i:

SD vip

SD parovi

Vremenska prognoza
Clear sky
9 Beograd