fbpx
Skip to main content
Maja Marinković i Filip Car

(VIDEO) MAJA HTELA DA IZBODE CARA - STAVILA MU NOŽ POD GRLO: Posle psovki i vređanja izgubila kontrolu

Foto: TV Pink printscreen
Haos kreće!

Rijaliti Zadruga poprimio je reklo bi se neočekivan obrt ulaskom Maje Marinković. Filip Car je odmah po njenom ulasku okrenuo leđa Dalili Dragojević i vratio se svojoj dragoj.

Iako je delovalo da Car napokon zna šta hoće, ulazak remontovane Maje ga je ostavio bez reči i nije izdržao čak ni ceo dan, a da ne izda Dalilu koja je zbog njega uništila brak od 5 godina sa Dejanom Dragojevićem.

Car sada izgleda kao da se malo plaši Dalile, pa izbegava susret sa njom, ali ne libi se da se obrati Dejanu, verovatno zbog griže savesti koju oseća prema njemu.

Tako je sinoć Car prišao Dejanu i pokušao da se opere, a kako su ušetali u kuću tamo se našla i Maja koja je čula šta njih dvojica razgovaraju.

filip car
Foto: Srbija Danas

- I ona će meni praviti probleme, na kraju ćemo se posvađati, ona će završiti sa Janjušem - rekao je Car, a Maja pobesnela u momentu:

- A što ti mene sad petljaš u tvoje švaleracije i kur*anje udatih žena, ma marš u p***u materinu - vikala je Maja na njega, a FIlip je krenuo da ga poljubi dok je držala nož u ruci, što ga je podsetilo na sukob koji su imali u Beču:

Maja Marinković i FIlip Car
Maja Marinković i FIlip Car
Foto: TV Pink printscreen

- Znaš li kad mi je stavila ovoliku nožinu pod vrat u Beču - rekao je Car prisećajući se nemilih scena, dok se Marinkovićeva smeškala:

- Čini mi se da je i u etno selu radila britva - upita je FIlip kroz osmeh, na šta se Maja samo nasmejala.

Pogledajte kako je to izgledalo na 3:30 na snimku!

 

 

Vremenska prognoza
Pretežno vedro
3 Beograd