fbpx
Skip to main content
Filip Car, Maja Marinković, Marko Janjušević Janjuš

CAR ZAŽALIO ZBOG SVAĐE SA JANJUŠEM! Priznao sve o VEZI sa Majom: "Više sam je ispoštovao nego..."

Foto: Youtube printscreen/Zadruga official/Srbija Danas
Otvorio dušu!

Darko Tanasijević ušao je na imanje kako bi sa zadrugarima pretresao najaktuelnije teme u Beloj kući. Jedan od njegovih sagovornika bio je Filip Car.

- Hajde da počnemo od koflikta sa Mensurom, šta se tu dešavalo? - pitao je Darko

- Ja sam rekao juče, da me je saslušao, možda mu ne bi smetalo. Krenuo sam možda nepotrebnim rečima. Hteo sam da mu predočim da je moj utisak na samom početku bio negativan, da sam kroz par dana promenio mišljenje o njemu. Činio mi se arogantno i kao neko ko provocira ljude. Ne znam čemu, mislim da u 95% kuće ima loše mišljenje. Da li može biti validan, ako su mu svi loši. Njemu su svi ispod njega. Ja nekako ne bih njega previše komentarisao. Ima sam sukob, videćemo kako će dalje - pričao je Filip na samom početku.

PROGOVORIO O SUKOBIMA SA CAREM I MARKOM! Nakon što su bili na ivici TUČE, Mensur izneo jasan stav!

PROGOVORIO O SUKOBIMA SA CAREM I MARKOM! Nakon što su bili na ivici TUČE, Mensur izneo jasan stav!

HTELA JE DA SKOČI SA TERASE: Nakon bolne ispovesti, Viki otkrila DETALJE SUSRETA sa sveštenikovom ženom

HTELA JE DA SKOČI SA TERASE: Nakon bolne ispovesti, Viki otkrila DETALJE SUSRETA sa sveštenikovom ženom

"MARKO JE BIO PORED MENE, KAD SI MI PISAO!" Stanija otkrila kakve PORUKE joj je Mensur slao!

"MARKO JE BIO PORED MENE, KAD SI MI PISAO!" Stanija otkrila kakve PORUKE joj je Mensur slao!

- Je l' to zbog Mine? Ljudi pričaju po kući da ti je Mensur ostao rak rana, jer ga je Mina ludo volela - upitao je voidtelj Darko Tanasijević.

- To nema veze sa vezom. Da je bilo prošle godine, pa ajde. Meni je Mina jedna velika tačka. Ne mogu reći prošlost, jer nije dugo boravila u mojoj glavi. Prošlo je puno vremena. Ja sam nju sreo napolju, posle prekida i u studiju "Narod pita" - odgovorio je Filip.

- Je l' si očekivao onakve sukobe sa Janjušem? - pitao je voidtelj.

- Mensur mi je smešna priča za ovo što ja više razmišljam o sukobu sa Janjušem. Janjuš je neko sa kim sam bio prijatelj ili drug, nismo uspeli izgraditi veliko prijatlejstvo. Mislim da je nepotrebno bilo da dolazi do onakvih konfilkta - odgovorio je Filip.

Filip Car, Darko Tanasijević
Foto: Youtube Printscreen/ Zadruga Official

- Kako se Januš pokazao kao čovek u Zadruzi, kako prema tebi, a kako prema svojoj ženi? - dodao je Darko.

- Ja ne bih sudio o tome. U konfliktu sam rekao svašta. On najbolje zna gde je grešio, kao što ja najbolje znam sam za sebe. Meni je žao, neobično mi je da nemamo kontakt. Specifičan je odnos. On i ja se toliko puta pogledamo. Imamo tu neku povezanost. Mislim da i on i ja žalimo za prijateljstvom koje više ne postoji. Mislim da sam ja Maji bitan. Prošle godine sam joj bio bitan, kao drug i prijatelj. Na krjau je iz tog došlo do veze, odnosa, ljubavi i do svađa, naravno. Ja mislim da ne mogu ući u njenu glavu, ne znam kako trenutno gleda na neke druge, svoje odnose. Kao što me pitaš za Minu, što je iza mene i ne razmišljam. Mislim da me voli i da sam je više ispoštovao nego devojke sa kojim sam imao duže odnose. Nije se moglo sakriti od javnosti, hteo sam da ostane privatnost. Tako je da se sve vrlo brzo sazna, čarobna kuća i sve ispliva. Ja sam odlučio da ne krijem to, najviše da ne bih nju povredio. Nameće se stalno da je momci nisu priznavali. Janjuš je u momentima nije priznao, ali bio je javno. Stalno se spominje da je nepriznata, od onog indijanca Čorbe i Janjuša.

- Koliko te je obradovala torta koju je Maja poslala? - pitao je Darko Tanasijević.

Filip Car, Darko Tanasijević
Foto: Youtube Printscreen/ Zadruga Official

- Poslala mi je tortu i pismo. Ovde kad uđeš izgubiš pojam o svemu što je napolju. Ništa konkretno nisam napravio, možda kroz zezanje i šalu. Da sam hteo nešto napraviti, bio bih u karantinu sa njom - pričao je Filip.

- Da li ti se i u kojoij meri sviđa Sandra Čaprić? - dodao je Darko.

- Pa ovaj, znao sam da ćeš da me pitaš - rekao je on.

Detaljnije pogledajte u nastavku:

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku.

Vremenska prognoza
Umerena kiša
14 Beograd