fbpx
Skip to main content
Sloba Radanović

GOSPODE, PA SLOBIN GOVOR... Ovaj DETALJ vam je PROMAKAO tokom sinoćnog HAOSA u Zadruzi! (VIDEO)

Foto: Dailymotion printscreen
Kako se ovoga ne setiti?

Sinoć je u "Zadruzi" nastao pravi lom, kada je pevač Sloba Radanović pobesneo pod dejstvom alkohola. On se naljutio što ga pripadnici produkcije vode na suđenje zato što mu je devojka Luna Đogani pružala podršku dok je povraćao u toaletu, a pre toga mu nisu zamenili zavoj na ruci, iako je to tražio čitav dan.

TOTALAN PREOKRET USRED RASULA: Filmski KRAJ drame u ljubavnoj vezi Lune i Slobe (VIDEO)

Nastao je pravi džumbus tokom kojeg je Sloba stigao i da nogom provali kapiju "Zadruge", izađe napolje, posvađa se sa Lunom, i kasnije i pomiri sa njom, a pri tom je namučio zadrugare koji su se plašili da će dok divlja ponovo povrediti ruku koju je već lomio.

Poznato vam je šta se dogodilo tokom ove drame, ali nema sumnje da vam je promakao zanimljiv detalj u vezi sa Slobinim ponašanjem. Usred histerisanja, Sloba je u jednom trenutku počeo da se obraća direktno produkciji i to vičući u kameru. On je psovao i pokazivao srednji prst, osuđujući produkciju što mu nije obezbedila novi zavoj, a na taj način kao da je nenamerno napravio omaž jednoj starijoj rijaliti zvezdi i istinskoj legendi.

MORAO HITNO NA PREVIJANJE: Nakon RASKIDA s Lunom - PROPALO pomirenje! Sloba NAPUSTIO Zadrugu, a onda...

Naravno, reč je o kralju stočara Republike Srpske, Iliji Grahovcu, koji je poznatiji pod imenom Zmaj od Šipova. U jednom drugom rijalitiju, u "Parovima", Zmaj se specijalizovao za urlanje direktno u objektiv kamere.

Doduše, mora se priznati da Sloba ima još dosta da poradi ne bi li dospeo na Zmajev nivo. Jer, podsetimo se, dok je Sloba pribegao ovakvom vidu obraćanja kameri u jednoj ekstremnoj, vanrednoj situaciji, kod Zmaja je ovo bila redovna i sasvim uobičajena praksa. I, takođe, dok se Sloba obraćao isključivo produkciji, Zmaj se obraćao svakome kogao se setio boraveći u rijalitiju: svojim komšijama, zemljacima, gledaocima i glasačima, političarima, rođacima rijaliti protivnika, celokupnoj naciji, a najzad i produkciji. "Mariću, pričam ja!"

Kija menjala GAĆICE pred žurku, pa POKAZALA GLEDAOCIMA GOLU GUZU! Auf! Dobra, obla, SOČNA! (VIDEO 18+)

Osim toga, ni dužinom govora Sloba ne može ni da priđe Zmaju, koji je pred kamerom umeo da provede i desetine minuta, a da i ne pominjemo da je po retoričkom talentu debelo iza legende luksuzne zemunske vile.

No, "Zadruga" će trajati još nekoliko meseci! Ukoliko bude još vežbao, a nesumnjivo će biti prilike, i Sloba će unaprediti svoju veštinu, pa možda i postane kandidat na Zmajevog naslednika. Do tada, podsetimo se Ilijinih neumornih beseda:

 

Pročitajte i:

SD vip

SD parovi

Vremenska prognoza
Clear sky
33 Beograd