fbpx
Skip to main content
Dejan Dragojević, Edis Fetić Edo i Dragana Mitar

GOSPODINA TORTU ŽENA KOLIMA DOVEZLA U ZADRUGU Zakrvili Dejan i Edo! Napao Fetića, pa je ULETELA Dalila

Foto: TV Pink printscreen/Zadruga 3
Haos...

Učesnici rijalitija "Zadruga 3" večeras su birali najvećeg foliranta šoua (pogledajte kako su birali zadrugari, a kako publika na OVOM linku), a i Dalila i Dejan Dragojević su dobili priliku da iznesu svoje mišljenje pred glasanje.

Ako ste STVARNO rešili da smršate, ova caka će vam biti vredna kao zlato

Ako ste STVARNO rešili da smršate, ova caka će vam biti vredna kao zlato

- Svi smo foliranti, Dragana, Edo, Tomović, ali najveći folirant je Miljana Kulić. Sve folira. Čim je videla da je nema na klipovima, pomirila se sa Zolom. Ljubomorna je sinoć bila na Mimu. Miljana Kulić je najveći folirant, od jutra, do mraka - rekao je Dejan, a odmah mu je uzvratio Edis Fetić:

- Svi smo na neki način foliranti. Deki, ti si na neki način folirant, konstantno razmišljaš koga da ubaciš. Ne volim likove koji za sve moraju da pitaju ženu. Ako nešto imaš da kažeš, reci mi ovako - uzvratio je Edo.

- Vladimire, ti si pored njega čist kao suza - dobacio je Dragojević, a onda je ustala i Dalila Dragojević:

- Svi su isfolirali neke situacije. Miljana kada vidi da je nema, udari i na svoje prijatelje. Tako je na Mirka Gavrića. To su za mene foliranti, tako je i Zoli rekla za ugovor, pa sinoć rekla da neće. Sinoć je zaspala kada je videla da nikoga ne interesuje mišljenje Miljane Kulić. Ali je najveći folirant Edo. Sinoć je rekao da ja lažem kada sam rekla da ga je dovezla žena - govorila je Dalila.

- Oni samo napadaju favorite, ovo je kad je videla da si pobedio na Fejsbuk glasanju - rekla je Kulićeva Dalili.

- Vi ste sve isplanirali unapred, ali vam je Vladimir uleteo u priču. Ti koji si ostvaren i imaš 40 godina, nemaš šta da tražiš sa nama neostvarenima. Ti si za mene najveći folirant, ne zato što si odabrao Dejan, nego i ovo sve što sam sinoć rekla - nastavila je Dragojevićka.

- Jesi zbog toga - uzvratio je Fetić.

 

Pročitajte i:

+ Pošalji komentar 0 Pogledaj sve komentare

SD vip

SD parovi

Vremenska prognoza
Pretežno oblačno
10 Beograd