fbpx
Skip to main content
Bane Čolak, Ermina Pašović i Jasmina Čolak

GRMI Čolakova mama ISTERALA Erminu "Skini burmu, raskini! Sve zbog Gagija! Luni NISAM oprostila ŠAMAR"

Foto: TV Pink printscreen/Zadruga 3
Haos...

Bane Čolak je danas dobio poziv sa majkom u rijalitiju "Zadruga 3", a Ermina Pašović je došla u govornicu da razgovara i ona sa Jasminom, ali je ona sve isterala napolje - i nju i Jovanu Tomić Matoru.

On je razgovarao sa Drvetom mudrosti i dogovorio se da dobije poziv.

- Danas je bio najiscrpniji sastanak koji sam preživeo ove tri godine, stvarno mi je bio teško. Sa Erminom sam sve rešio iako imamo svakodnevne nesuglasice. Pogrešio sam što sam pričao za Matoru jer mi je ona možda i najveći prijatelj ovde. Mislim da mi majka zamera neke moje postupke, između ostalog što ne želim s nekim ljudima da se posvađam, a ja se još družim s njima. Ali mislim i da sam mnogo sazreo u odnosu na prošlu sezonu, i te kako bih voleo da je vidim i čujem. I da me iskritikuje najstrašnije, samo da je vidim da je ona i porodica dobro, mnogo mi nedostaje - rekao je Bane i tišao u govornicu da se čuje s majkom nakon što je uz skupio 1.500 dinara.

On je potom razgovarao sa Jasminom Čolak koja je bila veoma potresena i poručila mu je da prekine odnos sa Erminom, a nju je optužila da laže.

Bane Čolak i Jasmina Čolak
Bane Čolak i Jasmina Čolak
Foto: TV Pink printscreen/Zadruga 3

- Da prekineš s njom, skini burmu odmah! Ne znaš ono što ja znam, ona nije moja drugarica. Sve što je bilo za rođendan nema veze s njom, nego od novca koji si mi za to ostavio. Matora ti je dobar drug, a Ermina manipuliše tobom. Ti nominuješ Ivanu Krunić, a ne nju? Sreća pa si promenio mišljenje... Neko ko se kune u svoje - to uopšte nije normalno. Ona je ušla zbog Gagija, a to što je zbog tebe je sve laž. Molim te ne prisustvuj kad bije i maltretira one kerove, nemoj da budeš tu, ti klipovi izlaze. 24 sata manipuliše tobom, iznela je mnogo laži, a tebe ubeđuje i kune se, ponavlja se prošla sezona. Svi smo dobro, sve je super. Bio si dobar mesec i po dana, bio si fantastičan. Mi nismo napolju nikada razgovarali, zato što sam prekinula komunikaciju. Pokušala je i ponovo, a onda je ušla da bi prekinula tvoju vezu sa Ivanom Krunić. Ne smem da pominjem mnogo stvari koje su o ljudima spolja, jedan čovek je ljut na tebe. Ima to veze i sa Gagijem, u pravu si. Ja njegovo dete neću uzimati u usta kao što nikada nisam. Ali da sam oprostila šamar od prošle godine, nisam. Sa Erminom da prekineš, fino i kulturno - bila je direktna Jasmina Čolak, a Bane je otišao da se suoči sa Erminom.

 

+ Pošalji komentar 2 Pogledaj sve komentare
Istina's picture

Istina

Nije cudo da je ovakav, kad mu je majka ovakav psiho, jeziva zena

0 | 0
Marija's picture

Marija

Ajde, više, ostavite Lunu na miru, mada... Kapiram, niko osim Šopićke nema ni približnu harizmu, pa morate da se držite za bivše zadrugare. Malo ko je toliko iskren da prizna da mu se i dalje slama srce zbog priče Luna-Sloba, tako da je ovo sve prejeftino naspram Zadruge 1.

1 | 1

SD vip

SD parovi

Vremenska prognoza
Grmljavina
23 Beograd