Skip to main content
Zadruga

HITNA DISKVALIFIKACIJA Posle SINOĆNJEG BEKSTVA stiglo ŠOK SAOPŠTENJE PRODUKCIJE: Novo IZBACIVANJE

Foto: TV Pink printscreen
Gotovo je!

Sinoć je u toku pitanja gledalaca, Karađorđe Subotić je bio pozvan da odgovori zašto je odbio zadatke u toku nedeljnih izazova, a reč je o lakiranju noktiju i depilaciji.

On je tom prilikom objasnio da nije želeo da izvršava zadatke koje se kose sa njegovom seksualnošću jer smatra da to nije u redu. Nakon toga su ga zadragari oštro osudili, prava među njima je bila njegova bivša žena Ljuba. 

On je zbog ovoga bio revoltiran i zato je najavio da će da izađe iz Zadruge. Izašao je napolje dok su Zadrugari i dalje raspravljali o negovom slučaju. Za njim je izašla njegova kćerka Aleksandra koja je pokušavala da ga ubedi da ostane.

- Nisi izgubio 22 več 2 honorara, a sem toga zar ćeš da me ostaviš ovde mesec dana pred kraj - rekla je Aleks.

Karađorđe je za to vreme pripremao svoj džak, a potom je skinuo prozore koji gledaju na dvorište Zadruge, pocepao deo scenografije i izašao napolje.

- Zdravo, dušo - rekao je Karađorđe i izašao.

- Produkcijo, pošaljite obezbeđenje da ga vrati - vikala je Aleks. 

Aleksandra je potom otrčala u Zadrugu i rekla Milanu da neko reaguje jer je Karađorđe zaista izašao, a Milan je rekao da je sve pod kontrolom.

Danas, Veliki šef je potvrdio da je Karađorđe samoinicijativno napustio Zadrugu, te je s toga diskvalifikovan, pa će morati da plati iznos koji je predviđen u ugovoru za kršenje istog!

Saopštenje produkcije pročitala je Matora!

 

+ Pošalji komentar 1 Pogledaj sve komentare
mira's picture

mira

istekao mu ugovor,odakle njemu da plati 50000 e.

3 | 0

SD zadruga

SD vip

SD parovi

Vremenska prognoza
Clear sky
12 Beograd