fbpx
Skip to main content
Maja Marinković, Ena Janjušević, Marko Janjušević Janjuš

TAJNI SUSRET: Janjuševa bivša žena KONTAKTIRALA MAJU - poručila JOJ SAMO JEDNO!

Foto: Youtube printscreen/Zadruga official
Uskoro se očekuje ulazak Maje Marinković.

Maja Marinković spremila se za ulazak u Zadrugu, svesna da će mnogima prodrmati kavez, a ovih dana navodno se sastala sa Janjuševom bivšom ženom Enom.

I sama Maja se iznenadila kada je Ena preko frizera pozvala da popričaju.

DISKVALIFIKACIJA DEJANA?! Saznao za prevaru, SUOČIO SE sa Dalilom, pa RAZLUPAO pola ZADRUGE! (VIDEO)

DISKVALIFIKACIJA DEJANA?! Saznao za prevaru, SUOČIO SE sa Dalilom, pa RAZLUPAO pola ZADRUGE! (VIDEO)

"ŠTA JE OVO, SVI STE ZNALI?" Dejan saznao da se Dalila LJUBILA sa Carem, pa se RASUO na komade!

"ŠTA JE OVO, SVI STE ZNALI?" Dejan saznao da se Dalila LJUBILA sa Carem, pa se RASUO na komade!

ĆERKA U KREVETU SA LJUBAVNIKOM, ZET UNEZVEREN: Dalilina majka JAVNO POVUKLA POTEZ koji je sve ŠOKIRAO

ĆERKA U KREVETU SA LJUBAVNIKOM, ZET UNEZVEREN: Dalilina majka JAVNO POVUKLA POTEZ koji je sve ŠOKIRAO

- Maja jedva čeka da uđe u Zadrugu i suoči se sa svima koji su je pominjali. Mnogi se tamo pribojavaju njenog ulaska, a imaju i zbog čega. Nedavno, u jeku priprema za ulazak u rijaliti, Maja je dobila poziv od Janjuševe bivše supruge Ene. Bila je zbunjena kada se javila i kada je sa druge strane slušalice čula ko je zove. Ena je bila prijatna i zamolila je Maju da se vide kako bi popričale. Marinkovićeva je u prvi mah pomislila da se neko šali sa njom, a onda je ubrzo shvatila da stvarno razgovara sa Enom. Pristala je da se tajno sastanu i da čuje o čemu Ena želi da razgovaraju - priča izvor blizak Maji za "Star" i dodaje:

- Razgovor je krenuo neformalno, pričale su prvo o nekim opštim temama, a onda je Ena prešla na stvar zbog koje je i zvala Maju. Naravno da Maji nije bilo svejedno, pogotovo što u početku nije ni znala zbog čega je Ena traži. Međutim, njoj je bilo žao kad je čula da je Maja abortirala Janjuševo dete, shvatila je da je njoj u tim trenucima bilo jako teško. Ona zna da Maja ne planira više ništa sa Janjušem, pa je zamolila da ga unutra ne provocira, smatra da će i sebe zaštiti ako ne bude pokretala teme iz prošlosti - priča izvor i nastavlja:

Marko Janjušević Janjuš, Ena Janjušević
Marko Janjušević Janjuš, Ena Janjušević
Foto: Instagram prinscreen/mali_janjus

- Objasnila joj je da bi volela da Janjuš ovog puta ostane do kraja u rijalitiju kako bi zaradio novac, jer je prošle sezone, kao i Maja, izgubio dosta honorara. Maja joj je rekla da ne brine, da nju više Janjuš ne zanima i da nema nameru da mu se sveti. I sama je svesna da mu novac treba, te da je i ovog puta ušao kako bi zaradio i obezbedio ćerku Krunu. Maja joj je rekla da joj je žao zbog svega, ali je Ena prekinula i zamolila da ne ulaze dublje u temu o tome šta je bilo. Zahvalila joj se unapred i usput joj naglasila da ne bi volela da se ove sezone provlači njeno ime kroz rijaliti - priča izvor i nastavlja:

Priznala je Maji da joj je bilo teško kada je prošle sezone od Janjuša tražila da se kune u dete. Maja je rekla da je razume i da ona sigurno nju i Krunu neće pominjati. Ena je još zatražila od Maje da Janjušu ne priča da su se njih dve videle i da to ostane u tajnosti - završava izvor za Star, prenose mediji.

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku.

 

Vremenska prognoza
Mist
-1 Beograd