fbpx
Skip to main content
Marijana Zonjić

JAVNO OBRAĆANJE PRODUKCIJI PINK TELEVIZIJE! Zadrugarka progovorila o DETALJIMA DISKVALIFIKACIJE

Foto: Srbija Danas
Iskrena ispovest diskvalifikovane Marijane Zonjić za Srbija Danas.

Marijana Zonjić, diskvalifikovana zadrugarka, koja je napustila Imaginarijum zbog navodnjih iznošenja laži i nedozvoljenog pominjanja imena članova produkcije, ekskluzivno za naš portal Srbija Danas dala je intervju, te se obratila direktno Pink produkciji i obelodanila nam pravu istinu o njenom izbacivanju.

Marijana Zonjić
Marijana Zonjić
Foto: Srbija Danas
NEVEROVATNA AKCIJA U TRAVELLAND-U: LETUJTE U HOTELIMA PO CENI APARTMANA!

NEVEROVATNA AKCIJA U TRAVELLAND-U: LETUJTE U HOTELIMA PO CENI APARTMANA!

ULETEO U EMISIJU! KONAČNO! David i Janjuš se suočili UŽIVO U PROGRAMU zbog Ane Korać! (VIDEO)

ULETEO U EMISIJU! KONAČNO! David i Janjuš se suočili UŽIVO U PROGRAMU zbog Ane Korać! (VIDEO)

KAJE SE: Iva Grgurić se GUŠI U SUZAMA zbog PRODUKCIJE: "Mala K*RVICA LAŽE! Ona je jeftina DR*LJICA!"

KAJE SE: Iva Grgurić se GUŠI U SUZAMA zbog PRODUKCIJE: "Mala K*RVICA LAŽE! Ona je jeftina DR*LJICA!"

Šta misliš o Radetu Laziću nakon tvog napuštanja Bele kuće, da li ste se čuli?

- Videla sam to flertovanje sa drugim curama, i kad god sam ja u njegovoj blizini sve vreme gleda u kameru, priča sa mnom čisto da bi pričao. Iskreno, ja sam to i osećala, kada mi je u jednom trenutku rekao da je zaljubljen u mene, ja sam rekla: "Ja ti ne verujem da si ti zaljubljen u mene", ja sam htela da raskinem i pre njegovog izlaska, ali njemu su  se izdešavale neke stvari, eto, slomio je ruku, neke stvari sa njegovom ćerkom, tako da mi je bilo žao da ga u tom periodu ostavim.

- Kendi je kad je on izašao, počeo da mi se dopada vremenom.

Koje devojke je Rade muvao, a da si ti primetila?

- Rade mi je često pominjao njegove bivše devojke, neke pevačice i svašta nešto, pominjao mi je svaki dan bar jednu, dve, tako da ih ima stvarno gomilu (smeh), a što se tiče devojaka u "Zadruzi", muvao se otvoreno sa Jelenom Pešić, nabacivao se, sa Draganom Mitar, to je radio pred mojim očima, govorio je da su moje drugarice zgodne, kako bi bio sa njima, eto sa Majom, sa Ivom isto, ja sam rekla da smatram da su njih dvoje imali nešto, oni to demantuju, jer su stvarno bili prisni unutra, jer ona je kao moja drugarica bila prisnija sa njim, nego sa ostalim drugarima. Muvao se sa dosta njih, koja od bi mu se svidela, ali stvarno ne želim više da ga komentarišem, ovo što je danas izbacio je jako jadno (Instagram stori), jer meni je rekla Ermina jednog trenutka u "Zadruzi" da Rade sve te stvari radi zbog Ivinih fanova. Ja sam tek napolju videla ko je Iva i šta je Iva, i tu priču sa invalidom, sa ovim, onim, nekim kriminalcima, tako da smatram, da sam pogrešila u izboru prijatelja, i pogrešila sam u izboru momka, za mene je Rade precrtan, kad stignem kući, blokiraću ga odmah.

Marijana Zonjić
Marijana Zonjić
Foto: Srbija Danas
Kako komentarišeš što je Rade demantovao navodno "drpanje, maženje i spavanje ispod jorgana", da li si ti videla neka dešavanja u krevetu?

- Ne, nisam videla da su oni nešto imali ispod jorgana, meni su prilazile moje drugarice, Mima, Miona, Maja, Dragana, i rekle su mi: "Pogledaj kako su prisni Iva i on". Kad god smo nas dvoje bili u svađi, ona mu je prilazila, grlili su se, tokom slušanja radio emisije, ona mu je spavala na kolenu, on ju je mazio, češkao. Kada sam ja spavala pored njega, ona je dolazila u naš krevet, nepotrebno, smetala nam je, u tom trenutku hteli smo da pričamo, ona dođe tu, on kao priča sa mnom, a češka nju po glavi. Sve to mi je smetalo, ali ja sam ćutala, jer mi je on govorio da ćutim. Rekao je da je gleda kao sestru, ali mislim da nije tako bilo i da nie bio iskren prema meni.

Nakon tvoje diskvalifikacije, pomenula si neke pretnje silovanjem i ubistvom sa hrvatskog broja, o čemu se tu radi?

- Mama me je zvala, videla sam dosta propuštenih poziva sa njenog broja, znala sam da se nešto dešava, zvala me je i počela da plače, i rekla mi je: "Neki ljudi sa hrvatskog broja mi prete". Ja sam rekla, kada je bila njena podrška za Novu godinu, rekla sam stupite u kontakt sa mojima, moji su došli u studio, i oni će doći za Novu godinu, uzmite broj od moje mame i čujte se sa njom, razmenite brojeve, pošto smo mi bile drugarice, ako treba nešto oko stvari... Znam da sam njima dala taj broj. Ja ne znam da li su oni, ili njeni neki drugari, bliski ljudi, jer niko drugi nije imao broj moje mame, mislim, hrvatski broj je zvao. Pretili su joj kako ću ja biti silovana, ubijena, kako će da me bace, da me raseku. Moja mama se uznemirila i ja sam posumnjala da su to oni, međutim, danas se oglasila Ivina mama i rkela da demantuje to. Ali, otkud nekome mamin broj, samo su oni imali.

Marijana Zonjić
Marijana Zonjić
Foto: Srbija Danas
Kakav je tvoj odnos sa Milicom Kemez? Nakon tvoje diskvalifikacije ona nije znala ni tvoje ime da izgovori, pa nam malo prokomentariši i nju?

(smeh) Itekako Milica Kemez zna moje ime, zna sve o meni, pratila je "Zadrugu 2", pratila je sve što sam ja radila. Pominjala je neke ljude od spolja, a to je njoj rekao Bora, moj drug isto (ironičan smeh), volela bih i na njega da zaboravim, zato što je on njoj prenosio neke stvari i napravili su mi problem u životu sa nekim ljudima, jer su spominjali njihova imena i čime se bave, oni su imali problema sa poslom i rekli su mi da zaboravim na njih.Zbog tog Bore sam izgubila par prijatelja, koji je proširio priču po kući kako ja napolju imam nekog finansera, to nije istina, to je samo čovek, koji je meni pomogao par puta u životu.

Šta ti misliš, zašto milica nje još uvek imala s*ks sa Borom, a sa Filipom je imala odmah pri ulasku u rijaliti?

- Imala je, videla sam juče, poslali su mi snimke, imala je s*ks, smao taj s*ks nije izbačen, ne znam zašto, jer je svaki s*ks do sada koji je bio, bio izbačen, mene su osudili prošle sezone, zbog tog klipa, ne znam zašto njen nije izbačen. Ona i Bora su u hotelu imali s*ks. Tog snimka nema, da je verovatno neko drugi u pitanju, verovatno bi bio. Kendi mi je rekao da mu se ona nabacivala, Orozović mi je rekao da mu se nabacivala,  Rade mi je rekao da se ona njemu nabacivala, ne on njoj, ona je pravila od njih te muškarce, koji su odlepili za njom, a zapravo, je ona sve vreme flertovala sa ostalim muškarcima. Danas sam dobila poruke od meni pouzdani9h ljudi, da je ona bila sa oženjenim čovekom, koji je njoj platio salon, jer je ona radila za pare u Švajcarskoj. To je meni rekla njena drugarica, koja je živela sa njom, imam ja te poruke i dokaze sve u telefonu, da je ta njena drugarica htela da se izvuče iz te priče, a da je Milica sve vreme htela da je uvuče sa njom da ide, ima i poruka gde Milica kaže "Ja ne želim više to da radim, ja želim da se povučem". Čula sam da se prostituisala, da je koristila narkotike, taj oženjeni čovek joj je dao 5.000 evra i posle još je radila i zaradila za salon. To je i Marija Kulić rekla da je čula od njene najbolje drugarice Tanje. Milica Kemez, samo glumi žrtvu, a nije žrtva.

Marijana Zonjić
Marijana Zonjić
Foto: Srbija Danas
Rade Lazić je rekao za naš portal da je bio upućen u to da imaš napolju momka, da si mu ti to rekla, koji je oženjen i koji pored tebe ima još jednu ljubavnicu. Je li to istina?

- Ma to nema veze sa vezom, ja sam Radetu pričala o tom čoveku koji mi je pomagao, ko zna šta je njemu Bora rekao, jer  to je krenulo od njega. Nikada ja Radetu nisam pričala o tome, rekla sam mu da postoji neko napolju ko mi je pomogao, i ko planira nešto ozbiljno sa mnom napolju, i da sam ja bila u prijateljskim odnosima sa njim, i tek kad izađem da ću videti kako ću i šta ću, smatram da je to čovek, koji zaslužuje svu moju pažnju, taj čovek nije oženjen, ja to demantujem. 

Pošto si bila u žiži dešavanja, možeš li nam reći kakav je odnos Ivane Šopić i Janjuša, pošto je Ivana očigledno odlučila da sve iznese u javnost?

- Ivana je odlepila za Janjušem, to je svima jasno, ona je stvarno zaljubljena u Janjuša, a ja smatram da Janjuš nije u nju, da je itekako koristi, da je pravi ljubomornom sa drugim devojkama, namerno radi neke stvari. Njega Ivana Šopić ne zanima. On se igra sa njom, a ona se prima na provokacije. Ispada glupa i naivna. Janjuš je tu jedan igrač, a ona igračka.

Marijana Zonjić
Marijana Zonjić
Foto: Srbija Danas
Dok si bila u "Zadruzi", pokrenula se tema tvog odnosa sa Acom Lukasom. U kakvom ste odnosu i gde ste se upoznali?

- Lukas i ja smo se ipoznali pre dve godine, on je od tada meni pomogao stvarno dosta u životu, i što se tiče muzike, hteo je da mi pomogne da se proguram u "Zvezde Granda", na istoj toj audiciji mi je pomogao i ja sam morala da biram između "Zvezde Granda" i "Zadruge", ja sam odabrala "Zadrugu", tu su me povezivali sa njim nazivali me "Lukasova mala", ja sam se samo smejala tome, jer sam znala da smo samo u prijateljskim odnosima. Ista ta Iva me je napadala da sam ja bila sa Lukasom kod Željka u kafiću, da sam iznela neke stvari o Željku, to nije istina, ona me je pitala kada sam poslednji put bila sa Lukasom, ja sam rekla "Poslednji put sam ga videla kod Velikog šefa, koji je otvorio kafić", tada smo razmenili, ono, razmenili smo, popričali malo i rekla sam mu da moram da se pakujem za "Zadrugu" sutra. To je to što se tiče našeg viđenja. Tu me je pitala da li je istina to za Velikog šefa, ja sam rekla da to nije naša stvar, a ona je rekla da je to čula i od bivših zadrugara i da ja neću to da potvrdim, i ja mislim da je to razlog moje dikvalifikacije. Kontaktirao me je kada sam izašla, naš odnos je prijateljski. Želim mu sve najbolje.

Da li je Mateja sa Tarom isto zbog kadra?

Mateja je nama ispod pokrivača, bez bubica iznosio mnogo stvari. Muvao se sa mnom, pokušao je jednom i da me poljubi. Rekao je da tra nikada u životu ne bi bila njegov tip devojke, da nikada ne bi bio sa njom, da konta da je ta priča sa njom napolju gotivna, rekao je da ga to ne zanima, da bi posle nekoliko dana stupio u vezu sa njom. Smatram da je počeo da igra rijaliti.

Koja je tvoja poruka Pink produkciji, nakn tvoje diskvalifikacije, sada možeš da im se obratiš, šta imaš da im kažeš?

- Ja stvarno nisam kriva za te stvari, nikako nisam kriva, ne znam zašto su mene diskvalifikovali, zašto nismo i jedna i druga diskvalifikovane, Iva je prva počela, a ona je ostala, ne kapiram, zašto baš ja? Od mene te priče nisu krenule, to moraju da znaju. Volela bih sa njima da popričam, oči u oči, da im kažem, kakva je stvarno istina, šta je meni rečeno za njih dvoje (Velikog šefa i šeficu), od strane Ive, da ja stvarno nemam veze sa tim, smatram da nije fer to što sam ja diskvalifikovana, i da bih volela da se vratim.

Marijana Zonjić
Marijana Zonjić
Foto: Srbija Danas

Marijana je komentarisala odnos Ive i Filipa Đukića, ali i Stefana Karića, kao i diskvalifikaciju Vladimira Tomovića i da li Mina Vrbaški ima veze sa tim, te i vezu Mensura i Mine, Miljane i Zole, kao i još mnogo stvari, pogledajte u videu:

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku.

"Slepo crevo mi je puklo u stomaku, minuti su odlučivali" Brutalna ispovest Ane Kokić KIDA SRCE - bila na ivici života i smrti, sa majkom jedva preživljavala (VIDEO)
 

PROGOVORILA O DROGIRANJU U ZADRUZI! Krunićka za SD otkrila ISTINU o korišćenju ZABRANJENIH SUPSTANCI

PROGOVORILA O DROGIRANJU U ZADRUZI! Krunićka za SD otkrila ISTINU o korišćenju ZABRANJENIH SUPSTANCI

EKSKLUZIVNO: NECENZURISANE FOTKE Anđele Veštice! Konačno rešila da PROGOVORI: Mateja SVE SLAGAO?

EKSKLUZIVNO: NECENZURISANE FOTKE Anđele Veštice! Konačno rešila da PROGOVORI: Mateja SVE SLAGAO?

PROGOVORIO! Ovo je PRAVA ISTINA o odnosu Lazića i Ive! Nakon DISKVALIFIKACIJE sve ISPLIVALO (FOTO)

PROGOVORIO! Ovo je PRAVA ISTINA o odnosu Lazića i Ive! Nakon DISKVALIFIKACIJE sve ISPLIVALO (FOTO)

"NE SMEM DA ZASPIM VIŠE! PROGANJA ME!" Zadrugarka se GUŠILA u suzama: "Ne mogu više!" (FOTO)

"NE SMEM DA ZASPIM VIŠE! PROGANJA ME!" Zadrugarka se GUŠILA u suzama: "Ne mogu više!" (FOTO)

BRENDON PROGOVORIO O HIRURŠKIM INTERVENCIJAMA - A izabrao je NJEGA za NAJBOLJEG FRAJERA Zadruge

BRENDON PROGOVORIO O HIRURŠKIM INTERVENCIJAMA - A izabrao je NJEGA za NAJBOLJEG FRAJERA Zadruge

 

SD vip

SD parovi

Vremenska prognoza
Clear sky
4 Beograd