Skip to main content
Zadruga

"J*BEM TI MAMU LAŽLJIVU!" Miki doživeo slom živaca! Razbijao po "Zadruzi", a zatim NASRNUO na Suzanu

Foto: Youtube printscreen/Zadruga Official
Užas!

Kao i svake subote u dobro poznatom terminu, stanari Bele kuće izloženi su intrigantnim i oštrim pitanjima sedme sile.

Prvo pitanje postavio je novinar koji je želeo da čuje od Suzane Perović, budući da je tokom dana najavila da će u večerašnjoj emisiji otkriti nešto što joj je stajalo na srcu, šta je to želela da kaže.

DONETA ODLUKA! Jedna od njih dve će zauvek napustiti "Zadrugu"! (VIDEO)

DONETA ODLUKA! Jedna od njih dve će zauvek napustiti "Zadrugu"! (VIDEO)

- Ne znam šta bih vam odgovorila, jer je ta tema jako zanimljiva. Imala bih dosta toga da vam kažem. Ali danas sam odlučila definitivno da prekinem kontakt sa njim. Osećam se jako loše i ne znam šta bih mogla da pričam na tu temu, jer se ne radi samo o meni, već i o njemu. Ne želim da dolazim u sukob sa njim više, jer svaka naša svađa se završava užasnim rečima. Pustila sam da me emocije odvedu na neku stranu, imala sam najbolju nameru, ali to je otišlo u potpuno drugom smeru - navela je Perovićeva.

Potom je plavokosa pevačica ponovila zbog čega je raskinula sa Mikijem Đuričićem i otkrila šta ju je najviše pogodilo u odnosu sa njim.

- Mi smo prekinuli svaki vid komunikacije. On mene nije izbacio iz rehaba, on to kaže bilo kome. Mene povređuje kad mi upućuje razne epitete i neću sebi više da dozvolim nešto tako - bila je jasna Perovićka.

Stanija NAPLJUVALA Vladimira, a zatim se prepustila dodirima OVOG zadrugara! Tomović se odmah oglasio!

Stanija NAPLJUVALA Vladimira, a zatim se prepustila dodirima OVOG zadrugara! Tomović se odmah oglasio!

Zatim ju je novinar upitao koji je pravi razlog njenog lošeg stanja, da li je takva zbog toga što ju je Miki izbacio iz rehabilitacije ili samo zbog raskida sa njim, ali pevačica nije želela da otkriva mnogo toga.

- Postoje razlozi koje neću da otkrivam. Te naše česte svađe, jer smo karakterno slični i to se uvek završi takvom svađom, da je oboje na kraju sramota. Nismo imali taktiku, kad smo se svađali, svađali smo se iskreno. Da ne pomisle ljude da je neko od nas hteo da ima neki plus, prosto to je tako bilo i završilo se - izjasnila se Suzana.

Suzana je zatim jasno istakla da je u svim situacijama bila iskrena sa njenim bivšim dečkom Mikijem, a potom je i on ustao i izneo svoje mišljenje. 

- Neću ništa loše da kažem o ovoj ženi. To je to, ja sam se trudio, mi jednostavno imamo različite stavove u životu. Ne bih imao ništa protiv njenih reči, protiv njenog druženja ovde sa ljudima, da se prethodno nije složila sa mojim mišljenjima o njima. Ja znam šta ona misli o svakom, ona ne misli da su Zorica Marković i Miljana Kulić najbolje osobe u "Zadruzi" - rekao je Đuričić.

MILJANA OPET TRUDNA? Kulićeva i Zola u okršaju nakon saznanja - Ne viči, PREVRNUĆU STO! (VIDEO)

MILJANA OPET TRUDNA? Kulićeva i Zola u okršaju nakon saznanja - Ne viči, PREVRNUĆU STO! (VIDEO)

Suzana je tokom Mikijevog izlaganja ustala u želji da ga demnatuje, ali joj je Đuričić zapušio usta sledećom izjavom.

- Nemam ništa protiv da se žena koju volim druži sa bilo kim, ali ne mogu da podržavam kada je ona prethodno meni kaže sve loše o tim ljudima. Meni je to nelogično - završio je Miki, a zatim doživeo nervni slom, počeo da lupa po "Zadruzi" i naziva suzanu pogrdnim imenima.

Pogledajte:

IZVIŽDAN NA AERODROMU! Sloba pobesneo: Druže, jedi g...! Vređanje, sukob pa BRUTALAN komentar! (VIDEO)

 

Pročitajte i:

+ Pošalji komentar 0 Pogledaj sve komentare

SD vip

SD parovi

Vremenska prognoza
Clear sky
23 Beograd