fbpx
Skip to main content
zadruga

IZBAČEN IZ ZADRUGE! Napustio imanje, a napolju ga sačekao ŠOK - isplivalo u JAVNOST! Ovo nije OČEKIVAO

Foto: Youtube printscreen/Zadruga official
Devojka mu je i dalje unutra!

Poslednji zadrugar koji je u nedelju uveče napustio "Zadrugu", bio je Jovan Cvijetić Cvele.

Nakon što je malo sabrao utiske, Cvele je javno progovorio odnosu sa njegovom devojkom Anjom Todorović, koja je još uvek aktuelna zadrugarka, a otkrio je i kako je protekao razgovor sa njenim ocem, sa kim se čuo od bivših zadrugara, ali i šta ga sada čeka.

- Pokušavam da se stabilizujem, malo sam smireniji, sa svojima sam, sedim, odmaram, nedostajali su mi i baš želim da provodim vreme sa njima, da ja ispričam njima i oni meni - kaže Cvele, a zatim otkriva kako reaguje na to što Anja brine da li se on provodi i izlazi i da li ima razloga da se plaši.

PRVO JANUŠEVO OBRAĆANJE POSLE ZATVORA! Doneo konačnu odluku, pa spomenuo ćerku: "Sinoć sam sanjao Krunu..."

PRVO JANUŠEVO OBRAĆANJE POSLE ZATVORA! Doneo konačnu odluku, pa spomenuo ćerku: "Sinoć sam sanjao Krunu..."

NERVOZNA I BESNA! Kristijanova žena USLIKANA U JAVNOSTI - evo koga DRŽI ZA RUKU i kako sada IZGLEDA!

NERVOZNA I BESNA! Kristijanova žena USLIKANA U JAVNOSTI - evo koga DRŽI ZA RUKU i kako sada IZGLEDA!

"IMAŠ DEČKA O KOME TREBA DA BRINEŠ!" Potpuni KARAMBOL zbog Maje i Cara, Đedović ih URNISAO za stolom!

"IMAŠ DEČKA O KOME TREBA DA BRINEŠ!" Potpuni KARAMBOL zbog Maje i Cara, Đedović ih URNISAO za stolom!

Jovan Cvjetić Cvele
Foto: Youtube printscreen/Zadruga official

- Naravno da nema, čuo sam da se to plaši, ali ja sam u kući sve vreme, nigde nisam izašao, ni u kafić a kamoli neki klub. Ali dobro, priča se svašta. Oni znaju tamo da je ona malo labilna u nekim momentima, ako joj neko sa strane pusti neku buvu, ona zna da se primi bez obzira što sam joj pričao da na neke stvari ne reaguje. Čini mi se da sad nije reagovala tako kao što je znala pre - kaže on.

Cvele je otkrio i da li mu se promenilo mišljenje o nekom zadrugaru nakon izlaska.

- Nije, iskren da budem, ni gledao nešto detaljno, ali sve ono što sam video tamo mi je ostalo i kada sam izašao napolje. Za sad je sve isto, ako budem malo detaljnije gledao, možda ću naći neke stvari - kaže Cvele.

Jovan je imao razgovor sa Anjinim ocem, pa je otkrio kako je to proteklo.

- Moj utisak je da je bio prijatan, osećam da se malo spustila lopta, a i Anja i ja smo u poslednja 2, 3 meseca spustili loptu, pa mislim da je tako i sa njima. Znam da se on oglašavao, nije mi sada ništa rekao, nismo detaljno pričali o tome, rekli smo da ćemo detaljno pričati kada ona izađe, odnosno ona će popričati sa svojima o svemu, ja sa svojima, pa ćemo ona i ja. Ja se nadam da će se stvari srediti. Boravak u rijalitiju tih 8, 9 meseci nam je pomogao da ojačamo, sve što se dešavalo, najmanje neke sitnice koje neko radi, ja sam navikao da radim sa njom i čudno mi je sad kad nje nema i da zaspim - priznaje izbačeni zadrugar.

Anja Todorović
Anja Todorović
Foto: Srbija Danas

Cvele je otkrio i da li je saznao od koga je stigla čuvena torta, s obzirom na to da je Anja mislila da je od žene sa kojom ju je navodno varao.

- Jesam, od ćaleta je stigla (smeh). Pričali su mi da se drugar bunio, nije hteo to da pošalju, ispalo je kao da je neko drugi, ali dobro. Bilo je tada gusto, ali nije ništa u odnosu na sve druge situacije - ističe on.

Takođe, ono što se desilo dok je on bio unutra jeste da su procurile njegove eksplicitne fotografije. Kako ističe, žao mu je što je do toga došlo.

- Kajem se, naravno, tako nešto nije trebalo da se desi, ali ja sad to ne mogu da promenim, otišlo je u etar. Još na početku sam se suočio sa tim, vremenom sam se pomirio sa tim, to je neki krst koji ću da nosim, ako se desi bilo šta još, to je moja greška - kaže on.

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku.

 

Vremenska prognoza
Slaba kiša
7 Beograd