fbpx
Skip to main content
Aleksandar Čabarkapa i Aleksandra Subotić

KALUĐERIČKA SAPUNICA Aleksandra Subotić priznala: "Znam ko je otac mog deteta - a to je..."

Foto: TV Pink printscreen/Zadruga 2 - Facebook/Alesksandar Cabarkapa
Ispovest...

Čini se da Aleksadra Subotić ne želi ništa da krije nakon povratka u rijaliti "Zadruga 2" - čak i teme koje je ranije radije izbegavala. Jedna od tih je svakako priča o ocu njenog deteta Aleksandru Čabarkapi o kom je pričala u spavaćoj sobi Bele kuće. 

Ona je istakla kako ne želi više ništa da ima sa njim, kao i da svoje dete drži dalje od njega jer nije zaslužio posle pet godina nebrige da je vidi. Takođe, iako je neretko s raznih strana napadaju zbog priče o (ne)priznavanju deteta, ona je navela još jednom da zna ko je devojčicin otac i da je to Aleksandar.

Aleksandra otkrila sve detalje TRUDNOĆE i veze sa Čabarkapom: Sa 17 godina sam bila ostavljena sama sa detetom, on ju je video samo jednom! (VIDEO)

- Video je dete kada je imalo mesec dana. To je sve. Ostavio me je samu, morala sam da se snalazim, jedino mi je baba slala nešto para iz Nemačke. Karađorđe je tad bio čini mi se u zatvoru. A Ljuba nije bila ni kada mi se ćerka rodila, valjda je bila u Švedskoj. Nismo imali nikakav kontakt. Zato sam i ušla u "Parove", što sam ja Čabarkapi i najavila. Ne želim više ništa s njm, niti da ima ikakav kontakt s detetom. Teško mi je kada se kaže "prazna kolona", da je nepriznata. A nije istina da se ne zna ko joj je otac, znamo najbolje Aleksandar i ja. Ja njega ne želim u njenom životu. Ako ona bude jednog dana poželela da ga vidi, ja joj neću braniti. Pet godina je nije video, niti išta poslao, pitao za nju. A ja sam njega baš volela - iskrena je bila Aleks u razgovoru sa Stanijom Dobrojević i Marijanom Zonjić.

- Nisam smela ulicom da prođem od sramote dok sam bila trudna. Ne zbog deteta, nego zbog priče u medijima. Svi su upirali prstom u mene. Zato sam i ušla u rijaliti da pokažem svoju stranu priče - opisala je ona.

Pogledajte kako su izgledale te scene:

 

SD vip

SD parovi

Vremenska prognoza
Clear sky
20 Beograd