fbpx
Skip to main content
Ljuba Pantović, Karađorđe Subotić i Aleksandar Čabarkapa

Karađorđu ZABRANJENO da vidi unuku! A POMIRIO se sa Čabarkapom...

Foto: TV Pink printscreen/Zadruga - Facebook/Aleksandar Klaudija Cabarkapa
Kaluđerička sapunica...

Karađorđe Subotić je večeras u emisiji u "Zadruzi" otkrio da Aleksandra Subotić ne zna neke informacije iz spoljnog sveta. Između ostalog i to da su se pomirili Aleksandar Čabarkapa i on.

Poznato je da je Karađorđe ranije tvrdio da je Čabarkapa, da bi mu se osvetio, prvo zaveo njegovu ženu Ljubu Pantović, a potom i njegovu ćerku Aleksandru Subotić.

Iako Aleksandra tvrdi da je Čabarkapa otac njenog deteta, sam Aleksandar to dete nikada nije priznao kao svoje.

Karađorđe je takođe pričao i o odnosu sa Aleks i njenom ćerkicom, a svojom unukom. On je prokomentarisao da bi se svim silama borio ako bi se David i njegova ćerka eventualno pomirili, kao i da mu je bilo neshvatljivo što je mala Magdalena bila kod Biljane Dragojević, a njemu je praktično bilo zabranjeno da je vidi.

- On njoj nikako ne treba. Strašno bih reagovao na to pomirenje, bunio bih se. Bio sam nedavno u Veterniku da pokupim Aleksandrine i Magdalenine lične stvari, ostalo me nije zanimalo, i video sam tu suzdržanost. Normalno je da majka brani sina, Biljana je bila veoma korektna, veoma odmerena, mi smo uvek imali korektan odnos, veoma je lepo čuvala Magdalenu. Ja sam se ljutio na Aleksandru - unuka je trebalo da bude sa mnom, i to je izazvalo revolt prema Aleksandri i Davidu. Oni su na neki način iskoristili Bebu i odveli je tamo iako je Bilja bila veoma korektna prema njoj

 

SD vip

SD parovi

Vremenska prognoza
Clear sky
28 Beograd