fbpx
Skip to main content
Aleksandra Subotić, Biljana Dragojević i David Dragojević

KONAČNO OBJAVLJENA FOTKA: Aleksandrin stric objavio sliku 3 VETERNIČKE BABE o kojima se TOLIKO priča

Foto: Instagram printscreen/sandrasuboticss/biljanadragojevic1967 - Srbija Danas
Haos...

Odluka Aleksandre Subotić da, nakon diskvalifikacije iz "Zadruge 2" i javne prevare i ostavljanja od strane njenog sada već bivšeg dečka Davida Dragojevića, živi u Veterniku kod njegove mame Biljane, napravila je veliku pometnju.

Žene koje svakog dana izgledaju savršeno drže se ovih PET KORAKA!

Žene koje svakog dana izgledaju savršeno drže se ovih PET KORAKA!

Ona se na kraju vratila u Kaluđericu u kuću njenog oca Karađorđa Subotića, a spekulisalo se da je razlazu nje i mama Bilje (iako su ostale u dobrim odnosima) kumovao Davidov očuh Predrag Opačić Mungos. On je u telefonskom razgovoru sa Davidom pomenuo izvesne "tri babe iz Veternika" koje su navodno isprale mozak mami Dragojević.

Aleksandra Subotić i Predrag Opačić Mungos
Aleksandra Subotić i Predrag Opačić Mungos
Foto: Instagram/sandrasuboticss - TV Pink ptsc/Paparazzo lov - TV Happy ptsc/Parovi

- Mama ti se zavozala malo napolju ovde sa Aleksandrom, samo se opusti i igraj se. Tako je, dok ti je lepo budi sa njom. Njima daju navigaciju tri babe i četiri žabe. One su napravile svoj rijaliti ovde u Veterniku. Ja sam došao ovde u kuću tek kad sam video da se uključila, jer sam znao da će ti napuniti glavu. Radi ti kako misliš da je najbolje. Kakvi bre klipovi, klipovi su u čardaku. Ti sa Anom da li ćeš biti dva dana ili dva meseca, to se njih ne tiče. Otrovali su Biljanu, Ja te najbolje zna, ovo sada si ti. Znaš šta smo pričali kad si odlazio, sve sam bio u pravu - rekao je očuh, dok je Bilja u pozadini kritikovala Anu Korać, devojku s kojom je njen sin prevario verenicu Aleksandru i na taj način je javno ostavio započevši drugu vezu.

O "tri veterničke babe" se i dalje priča i nagađa ko su one, a njihovu "fotografiju" rešio je da objavi Aleksandrin stric Srboljub Subotić koji paralelno vodi svoju bitku kritikujući načas Aleks, a načas drugu stranu.

Naravno, reč je o fotomontaži, a Srba je ovim potezom verovatno želeo da pecne suprotnu stranu. Otuda i komentar "olala" na fotografiju tri veštice koje je uporedio sa "veterničkim babama".

 

SD vip

SD parovi

Vremenska prognoza
Clear sky
28 Beograd