fbpx
Skip to main content
Kristijan Golubović

ONI ME OPTEREĆUJU! Kristijan opleo po zadrugarima - objasnio situaciju! Miljana preteruje! (VIDEO)

Foto: Dailymotion printscreen/ATLANTIC
Otkrio šta misli!

U razgovoru sa voditeljem Darkom Tanasijević, Kristijan Golubović je prokomentarisao situaciju u Beloj kući, objasnio odnos sa Anakondom koja mu otvoreno pokazuje emocije, kao i ponašanje Miljane Kulić prema Mišelu Gvozdenoviću.

- Ja mislim da je sve ispalo kontradiktorno, one su otišle da spavaju ali su uvek oko nas. One su sa nama tu i mi se šalimo. Dolazi tamo sve i svako, ali stelno se nešto kuva, ja to ignosrišem da bih sprečio komentare - rekao je Kristijan.

IZBACIVANJE! Paula se BORILA LAVOVSKI, a EVO ko je NAPUSTIO "Zadrugu" nakon ŽESTOKOG DUELA!

IZBACIVANJE! Paula se BORILA LAVOVSKI, a EVO ko je NAPUSTIO "Zadrugu" nakon ŽESTOKOG DUELA!

GLEDAOCI ŠOKIRANI SINOĆNIM SCENAMA IZ ZADRUGE! "Ovo je sramota!" Žestoko zameraju produkciji

GLEDAOCI ŠOKIRANI SINOĆNIM SCENAMA IZ ZADRUGE! "Ovo je sramota!" Žestoko zameraju produkciji

POLOMLJENE OBE RUKE, KLJUČNA KOST... Lekari se BORILI za ŽIVOT zadrugara, a sada stiglo NOVO OBAVEŠTENJE!

POLOMLJENE OBE RUKE, KLJUČNA KOST... Lekari se BORILI za ŽIVOT zadrugara, a sada stiglo NOVO OBAVEŠTENJE!

- Taman posla, što se tiče emocija ja sam tamo gde trebam da budem, kod Ivane i moje porodice. Ovde je takav format, i bilo bi zanimljivo bacati mamce devojkama, ja im pustim mamac, ali one su samo tu u mom videokrugu. Ja želim da pokažem ljudima kako je lako da se pokažu emocije ovde, ali bez povratnih emocija prema tim devojkama - rekao je Golubović, pa dodao:

- Mišel zna da sam ja gazda u pabu i da ne može bez mene da prođe svaka smicalica, Miljana je napadna i prelazi granice i hoće kadar na silu. Ona njega hoće na silu da izludi, njeno ponašanje je neumesno, a oni ga opravdavaju jer mu ona to radi. On je odlučio da naplati sve to sa njom, on nije došao da naplati istinu za maltretiranje - rekao je Kristijan.

VETAR POKAZAO RODIĆKINU GOLU G*ZU! Veljkova svastika žari plažama Crne Gore i POKAZUJE ČARI INTIME (VIDEO)

- Zamislite da vam neko sedi ispred kuće i posećivala groblje. Sa njom ne možeš da se izboriš, ona samo pravi neki šou. Ona kada ne može da izgura do kraja ona krene da plače, nju ubije što me kao ignoriše a stalno me prati, a ja je ignorišem. Ja puštam nižoj inteligenciji da se igra. Ona mnogo preteruje i ima pogan jezik, ona je možda dobra ali ne želi to da pokaže i ona je posesivno ljubmorna - rekao je Kristijan.

- Kulićke misle da se svi foliraju, one su opsednute tuđim životima. One su subjektivne, a žele da sve shvatimo tako kako je. Ne slažem se sa Đedovićem, Mićom, Šašičkom i Kulićkama. Oni komentarišu svaku situaciju u kući i mene opterećuju - požalio se Kristijan.

Šta je sve Kristijan rekao, poslušajte u videu:

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku.

 

SD vip

SD parovi

Vremenska prognoza
Mist
7 Beograd