fbpx
Skip to main content
Kristijan i obezbeđenje

PREKINULI SNIMANJE U SEKUNDI: Kristijan NOŽEM ka stomaku OBEZBEĐENJA - Plač i urlici se orili Šimanovcima

Foto: TV Pink printscreen
Šta se sve desilo te kobne noći...

Nezapamćena drama odigrala se sinoć u Zadruzi. Kristijan Golubović potpuno je izgubio kontrolu i krenuo u obračun sa članovima obezbeđenja koji su ušli na imanje i samo radili svoj posao.

Golubović je ušao u konflikt sa Tarom zbog Dragane, a onda se preorijentisao na Ša koga je psovao i pretio mu batinama. Reper mu je odgovorio i to je otprilike momenat kada je Goluboviću potpuno "pao mrak" na oči.

kristijan-golubovic
Foto: Srbija Danas / Saša Džambić

On se borio sa momcima iz obezbeđenja, a kako bi onesposobili čoveka od 140 kilograma, morali su da ga obore na krevet što je on shvatio kao poziv na tuču, posebno jer ga je jedan momak držao oko vrata.

Golubović je vikao, psovao, pretio momku, a na kraju ga pratio do kapije gde je momak izašao kako bi smirili tenziju. U tom momentu Golubović je otrčao do paba gde je uzeo neki predmet nalik na imrovizovani nož i krenuo napolje.

Tara Simov
Tara Simov
Foto: TV pink printscreen

Interesantna scena se odigrala na vratima, a onda je snimak prekinut. Golubović je sa predmetom krenuo rukom u kojoj drži predmet ka stomaku momka iz obezbeđenja, koji se kretao unazad, dok se u pozadini čuju vrisci i urlici da se smiri i da to ne radi.

Pogledajte poslednjih 5 sekundi snimka!

 

 

SD vip

SD parovi

Vremenska prognoza
Clear sky
17 Beograd