fbpx
Skip to main content
Luna Đogani, Anastasija Ražnatović

"PRIČALO SE DA SAM JOJ UZELA DEČKA!" Luna otkrila pravi RAZLOG pucanja prijateljstva sa Anastasijom

Foto: Srbija Danas
Razlaz joj je teško pao!

Luna Đogani i Marko Miljković započeli su ljubavnu vezu pred kamerama u rijaliti programu "Zadruga". Nakon završetka rijalitija krunisali su svoju ljubav brakom i dobili su ćerku Miju Miljković. Marko i Luna gostovali su u emisiji "Sceniranje" i tom prilikom Miljković je otkrio zašto je baš Savu Radovića odabrao za venčanog kuma, a zatim je Luna podelila sa publikom kako se oseća povodom prekida druženja sa Anastasijom Ražnatović.

- Sava je uvek bio uz mene. Kada smo se pre 15 godina upoznali u rijalitiju, sve vreme je bio uz mene. Osetio sam da treba da mi bude kum, on je jedna divna osoba. Nikada nisam imao ni čarkicu sa njim. Sve se dogovorimo u dve sekunde - otkrio je Marko u "Sceniranju" zbog čega je Savu izabrao za kuma.

UNEO ZABRANJENU INFORMACIJU IZ SPOLJNOG SVETA! Zola otkrio detalje razgovora sa Marijom - Miljana u SUZAMA

UNEO ZABRANJENU INFORMACIJU IZ SPOLJNOG SVETA! Zola otkrio detalje razgovora sa Marijom - Miljana u SUZAMA

"TREBA DA SE IZBORI ZA SVOJA PRAVA" Oglasila se Aleksandra Nikolić povodom skandala sa Rialdom i Kenanom

"TREBA DA SE IZBORI ZA SVOJA PRAVA" Oglasila se Aleksandra Nikolić povodom skandala sa Rialdom i Kenanom

OSVETA ILI NEŠTO VIŠE?! Molila ga da joj ZAKUCA, pa su i razgovarali - Tara ga već UHVATILA POD SVOJE!

OSVETA ILI NEŠTO VIŠE?! Molila ga da joj ZAKUCA, pa su i razgovarali - Tara ga već UHVATILA POD SVOJE!

Luna je navela da je pre rijalitija imala "ispraćaj" i da su joj to obezbedili tadašnji prijatelji. Ali da ih nakon učešća ostalo svega troje.

- Bilo nas je petnestak. Obožavali su me. Nakon izlaska iz rijalitija ih je ostalo troje. Oni su se razočarali i nije im odgovaralo kako sam se predstavila u rijalitiju. Pokazali su da sa mnom nisu u dobru i zlu, već samo kada je dobro - navela je Luna.

Luna Đogani, Marko Miljković
Foto: Youtube printscreen/Sikter Tube

O odnosu sa Anastasijom Ražnatović, Luna je rekla da joj je razlaz teško pao.

- Pričalo se da sam joj uzela dečka, ona se nije oglašavala do skoro i time se smatralo da je ona te priče potvrdila. Bilo mi je mnogo teško, ona mi je i krštena kuma. Mnogo toga smo prošle zajedno i nikada neću moći da zaboravim taj deo svog života. Ništa se konkretno nije desilo, putevi su nam se razišli. Odrasle smo zajedno i samo se u jednom trenutku naša mišljenja nisu uklapala. Ona se zaljubila, bila je stalno sa tim dečkom, ja sam imala nešto svoje i samo se se razišli. Nismo se svađale, ni vređale. Nikada nisam dobila ružnu reč od nje, niti ona od mene - objasnila je Luna.

Luna Đogani, Marko Miljković
Foto: E - stock/Časlav Vukojičić

Luna je istakla da će se sećati uvek lepih stvari iz života sa Anastasijom.

- Žao mi je što nismo ostale prijateljice, ipak smo kume. Kada sam odlučila da se krstim, niko mi nije bio bitniji od nje. Bila je kao deo mene, mnogo smo bile bliske. Želela sam da moja kuma bude neko sa kim delim sve, i kome mogu da se otvorim - istakla je Luna.

Kako je rekla, danas rado sluša Anastasijine pesme i želi joj svu sreću u životu. Marko se nada da mu prijatelji neće okrenuti leđa, kao što to nisu činili ni do sada.

Ko je Vaš favorit u "Zadruzi 5"?

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku.

Vremenska prognoza
Snow
-0 Beograd