Skip to main content
Luna i Marko

LUNA POBESNELA, pa napravila HAOS: Isplivao dokaz o Draganinoj i Markovoj ljubavi! (VIDEO)

Foto: Youtube printscreen/Zadruga Official
Šok!

Voditelj Milan Milošević stigao je u Belu kuću kako bi započeo emisiju "Gledanje klipova", a na samom početku nastala je opšta pometnja kada je najavio da će se u toku večeri razotkriti ko je od zadrugara slagao kada je u toku prethodne noći odgovarao na pitanja gledalaca.

Ono što je uzburkalo sve ukućane jeste klip u kojem su pre nekoliko meseci Marko Miljković i Dragana Mitar vodili prisniji razgovor nakon šamara koji mu je ona udarila. Miljković je tvrdio da on o tome sa njom nije razgovarao, a onda su svi ostali zabezeknuti kada su videli i čuli kako joj je otkrio da u njemu budi nešto posebno.

ČIN OSVETE! Miki Đuričić najniže UDARIO Staniju i Tomu - ogromna NEPRIJATNOST! (VIDEO)

ČIN OSVETE! Miki Đuričić najniže UDARIO Staniju i Tomu - ogromna NEPRIJATNOST! (VIDEO)

- Nisam slagao, nervirala me zbog tog šamara i to... I dalje govorim da nisam zaljubljen. Tako je nešto bilo, nisam siguran... pravo da ti kažem uopšte me ne interesuje da pričam šta je bilo pre 5 meseci. Ovo je bilo sve kao znak izvinjenja, to kad mi je udarila šamar probudila je u meni nešto...nema to nikakve veze da sam ja bio zaljubljen i tako to - rekao je Marko.

Luna Đogani nije mogla da poveruje kada je iz njegovih usta čula sve to, pa je sa pojedinim zadrugarima morala da prokomentriše ovo.

DEFINITIVNO GOTOVO! Imali su priliku, ali nisu progovorili! Njihovo prijateljstvo je ZAVRŠENO!

DEFINITIVNO GOTOVO! Imali su priliku, ali nisu progovorili! Njihovo prijateljstvo je ZAVRŠENO!

- On ne može da kaže istinu, totalno je nešto drugo pričao, laže - prokomentarisala je Luna.

- On mora shvati da mora da ubedi svoju devojku šta je ovo. Ona odlično vidi šta se ovde dešava. Ovo je toliko očito, ja neću da kažem ništa, Dragana najbolje zna. Na konto sinoćne priče i ove, ovo su dva različita sveta - rekao je Lepi Mića, nakon čega se oglasila i Đoganijeva.

PAO I POLJUBAC! Novi par u "Zadruzi"! Priznao joj sve - Nemam m*da da ti priđem TREZAN! (VIDEO)

PAO I POLJUBAC! Novi par u "Zadruzi"! Priznao joj sve - Nemam m*da da ti priđem TREZAN! (VIDEO)

- Ne znam šta je smešno ovde. Ako on nije u stanju da prizna ovakvu glupost, ovo za mene nije drugarski. On je ovu devojku branio u emisiji, ubeđivao me da je gledao samo kao drugaricu! Ja svom drugu ne govorim da nešto posebno budi u meni. Nemamo takav odnos. Sve šta sam ja izgovorila nikad nisam slagala! Sve zna! I nikad ga ne bih slagala! Kaži! Privlačna mi je bila, sviđala mi se, kaži! - rekla je Luna.

- Ja znam da je folirao i laže i dan danas. Iskomentarisao sam, samo pogledajte ponašanje njegovo pre Luninog rođendana i nakon. Rekao sam da će posle toga da trčkara za njom - rekao je Toma.

- Mi smo prekinuli druženje onda kada sam ja rekla da neću da se družim! - rekla je Dragana.

Detaljno pogledajte u nastavku.

PAR SATI PRE ŠABANOVE POGIBIJE: Jela sam sa njim iz istog tanjira te noći, a onda sam ga upitala... (VIDEO)

 

+ Pošalji komentar 0 Pogledaj sve komentare

SD vip

SD parovi

Vremenska prognoza
Mist
8 Beograd