fbpx
Skip to main content
Marko Janjušević Janjuš, Marijana Zonjić

DALA MU ROK DVA MESECA! Marijana spremna da OZVANIČI VEZU sa Janjušem - spomenula njegovu BIVŠU ŽENU

Foto: Youtube Printscreen/ Zadruga Official
Otkrila sve o odnosu sa Filipom Carem!

Darko Tanasijević ušao je na imanje kako bi sa zadrugarima pretresao najaktuelnije teme u Beloj kući. Jedna od njegovih sagovornica bila je Marijana Zonjić.

- Tvoj i Carev odnos, šta se tu dešava i na čijoj strani je istina? - pitao je voditelj

- Tražila sam da se izbace glasove poruke. Stvarno je on mene zvao prvi da dođe u karantin. Tražio je broj da se potrudi. Ne znam zašto je hteo. Njegovo zezanje i moje zezanje ne znači isto. Zna se kod njega na šta je ciljao. Do tog zezanja nije došlo - pričala je Zonjićeva.

CAR ZAŽALIO ZBOG SVAĐE SA JANJUŠEM! Priznao sve o VEZI sa Majom: "Više sam je ispoštovao nego..."

CAR ZAŽALIO ZBOG SVAĐE SA JANJUŠEM! Priznao sve o VEZI sa Majom: "Više sam je ispoštovao nego..."

HTELA JE DA SKOČI SA TERASE: Nakon bolne ispovesti, Viki otkrila DETALJE SUSRETA sa sveštenikovom ženom

HTELA JE DA SKOČI SA TERASE: Nakon bolne ispovesti, Viki otkrila DETALJE SUSRETA sa sveštenikovom ženom

"MARKO JE BIO PORED MENE, KAD SI MI PISAO!" Stanija otkrila kakve PORUKE joj je Mensur slao!

"MARKO JE BIO PORED MENE, KAD SI MI PISAO!" Stanija otkrila kakve PORUKE joj je Mensur slao!

- Je l' on tad bio sa Majom? - pitao je Darko Tanasijević.

- Prvi video poziv je bio sam, drugi je bilo tri-četiri zadrugarke. Maja, zadrugarke, svi u jednom krevetu, pijani. Ja nisam znala da su oni u vezi. Stvarno nemam ništa protiv nje. Imaće probleme šta joj Car radi, muva se sa drugim curama. Sandra i on provode dosta vremena zajedno. Dino mi je rekao da se tu nešto desilo, oni se samo druže. Ja ne želim da se mešam u tu temu. Posle toga sam se čula sa njim, on mi je rekao da nije u vezi sa njom i da ne želi da bude u vezi, da su kao u kombinaciji. Pitao me je kad ćemo da izađemo u grad, to je bilo par dana pred ulazak u Zadrugu. Videla sam neku emisiju gde su bili Car, Janjuš, Mina i Maja i videla sam da su se poljubili, tek tad sam skontala da su njih dvoje u vezi - govorila je Marijana.

- Je l' si želea da imaš nešto sa njim i da li si mu dala povoda da pređe na nešto konretno? - pitao je voditelj.

Marijana Zonjić, Darko Tanasijević
Foto: Youtube Printscreen/ Zadruga Official

- Nisam. On se sam javio da dođe u karantin. On gleda samo da na svoju vodenicu okrene priču. On je taj koji je zvao, nisam ja - odgovorila je ona.

- Imaš čudan odnos sa Janjušem. On svima priča da si ti njemu srcu najdraža - rekao je Darko Tanasijević.

- Jedino me nervira kod njega što tako priča i onda kaže da ne želi vezu. On meni pravi ljubomorne scene, ja njemu. Najviše je ljubomoran na Marka, jer je rekao da bi bio sa mnom. Pustila sam ga da se druži, neka se pokazuje. Vidim da ga spopadaju, dolaze non stop. Juče za stolom Mima je sela pored Janjuša, okrenula se ka meni i smejala mi se u facu. Rekla sam mu da se skloni, on mene odmah posluša. Dala sam mu šansu, ima još dva meseca, da vidim kako će da se ponaša. Stalno prve dolaze, on dođe kod mene. Ja znam da mu se sviđam. Njega je verovatno srah zbog cele situacije koja mu se desila, prvenstveno jer se pomirio sa ženom i ćerkom. Oni su u okej odnosima, mislim da je to prošlo, bar po njegovoj priči, koliko sam shvatila. On je slobodan - objasnila je ona.

- Brojne oči uprte su u vezu Milice i Mensura, šta ti msiliš? - pitao je voditelj.

Marijana Zonjić, Darko Tanasijević
Foto: Youtube Printscreen/ Zadruga Official

- Mislim da što ih više napadaju da su sve jači. Svi su ih napadali. Nema šanse da budeš toliko jak i pretpriš sve uvrede. Glume da su jaki, ali se bore. Meni su njih dvoje slaki. On mi je priznao da se zaljubio i da će da je brani svim srcem. Kad on spava, ona gleda sa kim da se druži i ide sama. On će verovatno sa strane da joj kaže šta ne sme. Ona se već promenila, ja vidim. Takav je Mensur, on je takav lik. Želi da je pokaže u što boljem svetlu, možda je to dobro po nju. Strah me je da vremenom ne pukne zbog prevelikog pritiska. Slatki su, želim da dokažu da se stvarno vole - pričala je Marijana.

- Mc Aleks i Matora, šta ti tu vidiš? - upitao je Darko Tanasijević.

- Matora nikad nije bila tako nasmejana. Aleks je rekla da nije bi, ali da se može desiti. Biće tu promena, verovatno će biti još pečenija. Non stop se smeju, grle, svima dele - odgovorila je Zonjićeva.

Detaljnije pogledajte u nastavku:

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku.

Vremenska prognoza
Umerena kiša
14 Beograd