fbpx
Skip to main content
Miki Đuričić

MIKI IZAŠAO IZ ZADRUGE? Evo gde je sad! Poletela šolja ka njemu, velika svađa i cika u dvorištu (VIDEO)

Foto: TV Pink printscreen/Zadruga
Haos.

Buran odnos Suzane Perović i Mikija Đuričića u rijalitiju "Zadruga 2" danas je dostigao nivo pucanja. Velika svađa desila se ovog popodneva, a čini se da je među njima sve završeno i da prekidaju komunikaciju.

- Ja sam ćutala do danas, a sada više Ljubo neću. Nije normalan, stalno me provocira - govorila je Suzana Pantovićevoj dok je Miki grmeo:

- Klošarko jedna i prevarante. Ja znam šta je istina, a neću da je kažem. Ispada da sam ja paćenik i kriv za sve, a znam šta si mi sve šaputala i govorila. Još samo fali da me istučeš... Ja ti se ne obraćam više, ti si za mene mrtva.

Miki Đuričić
Miki Đuričić
Foto: TV Pink printscreen/Zadruga 2

- Ma ja ću da te istučem kao drugarica, pedagoški. Postaje smešno, čak se i obezbeđenje smeje. Smešno je kako se matori konj ponaša koji je "stoti" put u rijalitiju - govorila je Suzana, a potom se toliko razbesnela da je gađala Mikija šoljom:

- Slomila sam šolju, promašila sam. Loše gađam, moram da treniram. Dok ga ne udarim lopatom, nisam ništa uradila. Ne znam ni gde je sad, izašao je tamo negde, otišao je sa obezbeđenjem - rekla je Perovićeva dok se čistila srča koju je napravila. A potom je zaplakala u razgovoru sa Ljubom.

- Ma ima ovde ko izleće. Otišao je bio i vratio se - prokomentarisala je Ljuba. 

Miki Đuričić
Miki Đuričić
Foto: TV Pink printscreen/Zadruga

- Opa, crna je u kući. Ćuti, nije važno ko, nebitno je. Sad znam gde je. Ja neću da idem "tamo" jer je to provokacija. On hoće da me toliko iznervira i da me izbaci napolje - dodala je Suzana verovatno misleći na nekoga iz produkcije.

Da li je Miki zaista napuštao "Zadrugu" ostalo je nejasno, ali on je potom pričao u drugom delu dvorišta, kod hotela sa Borom Santanom. Potom je malo odmorio u rehabilitaciji, da bi se na kraju pridružio Lepom Mići, Dragani Mitar i Staniji Dobrojević koji su ćaskali u Beloj kući.

Pogledajte kako su izgledalte te scene:

 

+ Pošalji komentar 0 Pogledaj sve komentare

SD vip

SD parovi

Vremenska prognoza
Pretežno vedro
14 Beograd