fbpx
Skip to main content
Miljana Kulić

"SRAMOTA ME JE SAME SEBE!" Miljana iznela PRLJAV VEŠ iz porodice Kulić - Na sve je spremna da vrati Zolu

Foto: Youtube printscreen/ Zadruga Official
Gušila se u suzama!

Miljana Kulić je u subotu priznala da želi da se pomiri sa Lazarom Čolićem Zolom i od tog momenta na sve načine pokušava da ga vrati. Zola je rekao da ne želi da se miri sa njom, a onda je Marija Kulić prokomentarisala ovu situaciju.

- Ne interesuje me njihov odnos, apsolutno ništa. Želim im svu sreću. Da li će da mu ljubi ruke, noge... Narod vidi kakva je. Apsolutno me interesuju, kraj! Niti me ona pita, niti me sluša. Podj*bava me u apartmanu, počela je da podj*bava i mog brata. Ništa me ne interesuje. Apsolutno ravna crta - rekla je Marija Kulić.

Smanjuje upale, ubrzava ISCELJENJE, leči rane i opekotine: Evo kako treba da koristite OVU BILJKU!

Smanjuje upale, ubrzava ISCELJENJE, leči rane i opekotine: Evo kako treba da koristite OVU BILJKU!

ISPLIVAO NOVI SKANDALOZNI SNIMAK! Maja pred DETETOM moli bivšeg verenika da imaju INTIMNE ODNOSE!

ISPLIVAO NOVI SKANDALOZNI SNIMAK! Maja pred DETETOM moli bivšeg verenika da imaju INTIMNE ODNOSE!

"PRIJA MI, OKRENULA SAM NOVI LIST!" Vođa izabrao NJIH za potrčke - Zaboravila je na dečka iste sekunde?

"PRIJA MI, OKRENULA SAM NOVI LIST!" Vođa izabrao NJIH za potrčke - Zaboravila je na dečka iste sekunde?

Zola je ponovio da ne želi da se miri sa Miljanom, a ona je krenula da plače i da jeca.

- Zola, mirio si se njom kada te je napadala, psovala, a sada kada je najponiženija ne. Ovakav je trebalo da budeš pre dve godine. Vidim da Zola nema rešenje. Imao je stotinu ovakvih situacija, gde je ona bila gora, on se mirio, a sada kada je najpitomija i najiskrenija ne. Ona je sada shvatila da te je izgubila, zato je ovakva - istakao je Lepi Mića.

- Ona je uvek ovakva kada treba da se pomirimo, samo smo probleme gurali pod tepih - poručio je Zola.

Lazar Čolić Zola
Foto: Youtube printscreen/ Zadruga Official

- Zola sada tvrdi pazar i ući će u vezu sa njom - dodao je pevač.

- Ja sam stvarno rešila da se promenim. Davao mi je sto puta šanse, može još jednom. Video je koliko sam se borila, moja majka je bila striktna, ja sam prelazila i preko njenih reči i preko reči svog oca. Tata je klečao ispred auta da me moli da se ne pomirim. Jesam glumila mesec i po dana, ležala, plakala... Razmišljala sam o svemu, shvatila sam gde smo pogrešili, kako smo se ponižavali. Najtužniji imaju najlepši osmeh. Kada sam se vratila sa poslednje kiretaže pravila sam se da me ništa ne dotiče. Stavila sam ga na neke testove, shvatila sam gde grešim. Nijednog muškarca nisam ovoliko volela, nisam molila za ljubav, čak ni oca svog deteta. Mnogo mi fali Zola. Javno sada kažem, sramota me je same sebe. Imam sve uslove da budem samostalna žena, situirana, ali džabe sve. Mnogu da imam u džepu koliko para, ja sam nesrećna u dubini duše. Volela bih da me Zola oženi i da promenimo neke stvari. Ne mogu ovde bez njega, stvarno mi je mnogo teško. Ne mora da me razume, više me ništa ne zanima. Želim da kupim Željku stan, ostalo da uložim u posao sa Zolom. Moja majka više neće da odlučuje. Ja njega mnogo volim. Ni za koga se ne borim u životu kao što se borim za ovu ljubav. Spremna sam da se borim - pričala je kroz suze Miljana.

Miljana Kulić
Foto: Youtube printscreen/ Zadruga Official

- Ne želim svakog dana da budem nesrećna. Da je toliko loš kao što sam pričala, ne bih ga volela... Plačem svaki dan, puštam vodu, kad odem u Niš ne želim da se vratim. Ne interesuju me plasmani... U ljubavi nema poniženja. I on se milion puta ponizio, prelazio mi preko mojih stvari. Ja znam šta mi je sve opraštao... I taj novac... On nikad nije uložio moj novac da da nekome, nego smo trošili na gluposti. Niko ne može da kaže da je bio sa mnom iz koristi. Ja sam se tako osećala jer su mi ljudi punili glavu, majka najviše. Džaba sve. Osećaš različite ljubavi, te ljubavi ne mogu da se uporede. Ja sam svakog dana lagala majku da me Zola ne zanima. Nikad ne mogu njoj da se požalim. Juče mi priča da sam Nadežda, da je bolje da pobegnem, nego da se sramotim ovde. Bila je prestroga uvek, nisam smela nikad iz grada da zakasnim. Sve sam ih slušala. Tata je uvek bio prestrog prema meni. Štagod da uradim, najgora sam, k*rva, konobarica, monstrum, bruka... - govorila je Kulićeva.

Detaljnije pogledajte u nastavku:

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku.

SD vip

SD parovi

Vremenska prognoza
Clear sky
16 Beograd