fbpx
Skip to main content
Marko Miljković

MILJKOVIĆ PODIVLJAO OD BESA: Skočio preko stola, nasrnuo na Miću - u trenu HAOS u Beloj kući! (VIDEO)

Foto: Youtube printscreen/Zadruga official
Novi žestoki okršaj!

Jedno od pitanja novinara u toku protekle večeri u "Zadruzi" dobila je Luna Đogani, a bilo je vezano za sukob sa Lepom Mićom, nakon čega je ona tvrdila da ju je zadrugar uštinuo, što je morala da potvrdi kako bi zadovoljila svog momka Marka Miljkovića.

Kada je shvatila da je pogrešila, Luna se izvinila Mići, a onda je Miljković ponovo dobio napad besnila.

- Zbog čega se nisi suprostavila Lepom Mići i zbog čega nije Anabela ustala da te brani, kao kada te brani do Marka? - bilo je pitanje za Lunu.

RAT KOJI NE JENJAVA! Janjuš spominje svoju ženu, a Maja ne posustaje: "On mi je dolazio u krevet!" (VIDEO)

RAT KOJI NE JENJAVA! Janjuš spominje svoju ženu, a Maja ne posustaje: "On mi je dolazio u krevet!" (VIDEO)

PRIMETIO DA SE DANIMA NIJE PRESVLAČILA! Marko ŽESTOKO iskritikovao Lunu, ona odmah otišla da uradi OVO!

PRIMETIO DA SE DANIMA NIJE PRESVLAČILA! Marko ŽESTOKO iskritikovao Lunu, ona odmah otišla da uradi OVO!

SVE TAJNE TURBO PROSTITUCIJE! Evo po čemu se razlikuje od ELITNE, ko su klijenti i KOLIKO KOŠTA SVE

SVE TAJNE TURBO PROSTITUCIJE! Evo po čemu se razlikuje od ELITNE, ko su klijenti i KOLIKO KOŠTA SVE

- Mića i ja smo imali razne svađe, nikada me nije fizički napao, ja sam njega stvarno gurnula, on se samo pridržao da ne padne, da li je on to uradio namerno, ili dok me je držao, to on zna, on kaže da nije namerno, ja mu verujem. Ja tu modricu nisam ni vdeila, Marko je video tu modricu. Ne bih o tome ništa ni pričala. Ja njega nisam trebala prva da gurnem, on je stariji čovek, mogla sam da ga povredim. Jeste, u tom trenutku sam osetila kao da me je uštinuo, ja sam rekla Marku, on je poludeo i eto - rekla je Luna.

- Kažeš da te je Mića uštinuo, što se buniš, kada ste Marko i ti prvi nasrnuli na njega? - glasilo je pitanje.

Na ovom testu inteligencije je PALO 90% ljudi, a rešili su ga PREDŠKOLCI! Možete li i vi? (VIDEO)

- Ja sam samo htela da ih odvojim, prišla sam Mići i gurnula sam. Ja nisam njega udarila, samo sam ga jače gurnula, on me je uhvatio za ruku. Nisam trebala to, žao mi je, u takvim situacijama se osećam nemoćno. Ne volim kada je Marko blizu u tim fizičkim obračunima. Ja reagujem malo burnije, time samo njemu još više otežavam - dodala je Đoganijeva.

- Ja nisam ni na koga nasrnuo, to je bio deo moje glume, da mu pojasnim neke stvari da ne može da radi, ali sam se sklonio i otišao. A onda je on prilazio meni sve bliže i bliže. Ja neću da udarim starca, kad bih ga udario ne bi ustao. Kad te neko pridrži za ruku, to je jedno, ali kada te neko uštine, to ne može niko da mi kaže da nije namerno. Kad sam ga cimnuo ramenom? On se cima sam, on ima te fore i pravi frku, dolazi blizu i pravi veštačke frke - urlao je Miljković.

Kog od Luninih momaka najviše simpatišete i za koga smatrate da je najbolji za Đoganijevu?

Lepi Mića i Miljković ponovo su razmenili čitav niz uvreda i psovki. Miljković je čak i pokušao da zaplaši Miću, pa je zamahivao flašom na njega. Miljković je nekoliko puta pokušavao da skoči na sto, kako bi nasrnuo na Miću, ali je obezbeđenje odmaj odreagovalo kako ne bi došlo do većeg sukoba.

- Ovaj gospodin je napao policajca, udario je Matoru i on poredi mene, koji sam napadnut od njega! E to je taj manipulator! - rekao je Mića.

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku.

 

SD vip

SD parovi

Vremenska prognoza
Clear sky
4 Beograd