fbpx
Skip to main content
Rialda Karahasanović

NAJGORA ODLUKA U NJENOM ŽIVOTU! Rialda progovorila o prekidu trudnoće! (VIDEO)

Foto: Youtube printscreen/Zadruga official
Kaje se i danas.

Sinoć je održana emisija "Narod pita", a između ostalih uključila se i gledateljka Tina iz Beograda.

- Rialda gospođica, svaka čast. Toliko nadobudna i bahata. Bila bi lepša da nisi takva - rekla je gledateljka na samom startu.

"JUTROS SMO SE ČULI..." Rialda iznenadila priznanjem o BIVŠEM MUŽU - pa progovorila o OBRISANIM SNIMCIMA

"JUTROS SMO SE ČULI..." Rialda iznenadila priznanjem o BIVŠEM MUŽU - pa progovorila o OBRISANIM SNIMCIMA

- Bila bih možda, ali to je Rialda - rekla je pevačica.

- Ne dopada mi se. Da nisi našla tog dečka koji nije progovorio, ne znam ni kako se zove, ne znam koga bi našla - nastavila je gledateljka žestoko.

"JA SAM MNOGO IZNAD NJIH!" Ana otkrila sve o odnosu sa Janjušem, pa POTKAČILA Davida, Maju i Aleksandru

"JA SAM MNOGO IZNAD NJIH!" Ana otkrila sve o odnosu sa Janjušem, pa POTKAČILA Davida, Maju i Aleksandru

- Najfatalnija, a bahata, ne znam gde to prolazi. Nemam ništa protiv nje ona je draga, lepa, simpatična, ali bahata. Meni i mojim bližnjima ta bahatost ide na živce. Nju nikad nisam čula ni videla, niti ovog dečačića koji nije progovorio. Kenan je na granici antipatičnosti. Šta da mislim kad nije progovorio dve reči? Nisam čula i videla dok se nisu prijavili u Zadruzi, nisu mi sfera interesovanja - nastavila je gledateljka.

- Možda je htela da nam ispriča šta je pravila za ručak - rekla je Rialda.

Kenan Tahirović, Rialda Karahasanović
Kenan Tahirović, Rialda Karahasanović
Foto: Twitter printscreen/Zadruga official

- Koliko ti je teško pala Čorbina osuda zbog prekida trudnoće i njegovo iznošenje mišljenja na taj način? - pitao je voditelj Darko Tanasijević.

- Nije mi teško palo. Ja najbolje znam šta sam prošla. On je izvukao iz moje priče, možda sam se pogrešno izrazila. Pričala sam u naletu emocija i on je shvatio na pogrešan način. Kad sam htela da objasnim naišla sam na zid i osudu, bez da pokuša da shvati iz kog sam ugla gledala. Kad sam izašla videla sam da on nije jedini, da ima raznih komentara i osuda i komentarisanja baš na taj način. Kad smo bili oteti proveli smo 2-3 dana zajedno i uspela sam da skapiram njegov način razmišljanja i kakvi su njegovi kodeksi. Čin koji sam uradila prva osuđujem. Uvek govorim da nisam pi*ka, tad sam bila najveća. Imala sam toliko problema i strahova. Stavila sam to ispred svega toga jer nisam htela da pravim socijalne slučajeve. Nisam htela da moja porodica ispašta zbog mojih loših postupaka. Nije novac prioritet, nego sama situacija u koju sam se sama dovela. Meni je u tom momentu bilo milion stvari u glavi, pokušala sam da mu objasnim, ali sam dolazila na zid. Nije stvar bio internet, avionska karta i novac. Stvar je bio strah jer nisam mogla da se oslonim na sebe. Ima toliko žena koje su same podigle decu, ali nisam mogla da se oslonim na sebe. Smatram da nisam bila sposobna da omogućim osobi jedinoj koju ću da volim više od sebe. U tom naletu sam se pogrešno izrazila. Rekla sam da dečko sa kojim sam ostala u drugom stranju bio situiran i on je mogao, ali ja nisam mogla da se oslonim na sebe. Napravila sam problem i donela sam najgoru odluku u svom životu - pričala je Rialda.

 

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku.

 

Vremenska prognoza
Pretežno vedro
16 Beograd