fbpx
Skip to main content
Rijaliti Zadruga 3

NAKON BEGA I DISKVALIFIKACIJE: Novo bežanje iz Zadruge - ODMAH posle Filipa, na ISTO mesto! Evo GDE!

Foto: TV Pink printscreen/Zadruga 3
Haos...

Treća sezona rijalitija "Zadruga" tek što je počela, a velika drama se već zakuvala u Šimanovcima. Iz igre je diskvalifikovan Filip Mijatov koji je pobegao sa imanja i to preko seoskog dela gde je smeštena farma.

Tu se prašina nije stišala jer je na isto mesto potom došao i Bora Santana koji je, uprkos činjenici da je učestvovao i u prethodne dve sezone "Zadruge", zapao u krizu i razmatrao da i on pobegne. Te momente je Santana ispričao potom Marku Janjuševiću i Radetu Laziću u dvorištu.

Rade Lazić, Marko Janjušević Janjuš i Bora Santana
Rade Lazić, Marko Janjušević Janjuš i Bora Santana
Foto: TV Pink printscreen/Zadruga 3

- Malopre sam bio tamo, bio sam iza, da pobegnem sam hteo. Hoćemo li izdržati sve ovo? Ne mogu više da izdržim, odvratno mi je sve, ne mogu da blejim s ljudima - jadao se Bora dok su ga Janjuš i Rade ubeđivali da ostane i da ne drami:

- Šta plačeš? Izdržao si dve godine. Kako je nama? Mene dete čeka. To ti je samo gore. Ne bih to poželeo ni najgorem dušmaninu. Meni su ličnu kartu vratili nedavno, to ti je pravilo, šta ćeš. Možemo da napravimo dobar šou, vidiš da je dobra z**ebancija - tešio je Janjušević druga, koji je potom zamolio Drvo mudrosti da mu omogući da promeni ime u Leandro Santana Barbosa.

Pogledajte šta je još pričao ovaj trojac u sledećem snimku:

 

SD vip

SD parovi

Vremenska prognoza
Tamni oblaci
1 Beograd