fbpx
Skip to main content
Nenad Aleksić Ša

SVAĐA SA ČLANOM PRODUKCIJE! Skandal uživo u programu - Ša nije birao reči, novinar mu ODBRUSIO

Foto: Youtube printscreen/Zadruga official
Baš se iznervirao!

Tokom emisije "Pitanja novinara" pokrenute su najaktuelnije teme u Beloj kući. Darko Tanasijević je pitao Nenada Aleksića Ša kako komentariše priču ostalih da je zamenio mirniji život, za nešto potpuno drugačije.

- To je samo moj život, i tuđi komentari me ne zanimaju. Sam biram šta ću da radim, i u sve svesno ulazim, i ne kajem se ni zbog čega. Miran život me je psihički smorio, ja sam totalno drugačije živeo pre veze sa Ivanom - rekao je Ša.

"TO SU DVA IDIOTA, ODRIČEM SE BRAĆE!" Janjuš zapenio od BESA, pa im javno ZAPRETIO: "Dinara neće dobiti"

"TO SU DVA IDIOTA, ODRIČEM SE BRAĆE!" Janjuš zapenio od BESA, pa im javno ZAPRETIO: "Dinara neće dobiti"

Kristijan NAPUSTIO Zadrugu? Razgovarao sa ADVOKATOM? Čorba otkrio: "Nije na imanju!"

Kristijan NAPUSTIO Zadrugu? Razgovarao sa ADVOKATOM? Čorba otkrio: "Nije na imanju!"

"DA JE IVANA IMALA..." Kristijan otkrio po čemu je Kristina DRUGAČIJA od drugih devojaka, pa spomenuo suprugu

"DA JE IVANA IMALA..." Kristijan otkrio po čemu je Kristina DRUGAČIJA od drugih devojaka, pa spomenuo suprugu

- Postavlja se pitanje ako se Tara ponašala onako prema tebi, šta misliš, kako bi mogla napolju da se ponaša kad vas niko ne gleda? - pitao je Darko.

- Ja sam siguran da bismo se drugačije ponašali napolju. Ovde sam totalno izgubljen. Ovo nisam ja, tamo sam lagan i opušten, nasmejaniji i uživam. A ovde ne uživam nijedne sekunde. Pretežno sam smoren. Nisam neko ko može sa svima da ostvari komunikaciju, i veći deo kuće mi ne prija. Mislim i da je Tara slična meni. Ja sam u njoj video sebe. Drugačiji bismo bili i ona i ja - rekao je reper.

Nenad Aleksić Ša
Foto: Youtube printscreen/Zadruga official

- Više puta si rekao da se ne kaješ zbog svega, ali si u poslednje vreme, u svakoj svađi sa njom, žalio za Ivanom... - glasilo je sledeće pitanje

- To je mnogo pre bilo. Emocije su se ugasile, ljudi meni žele da nametnu da osećam nešto prema njoj. U svakoj svađi sam izgovarao svašta, kao i Tara, ali ja ne mogu bez nje, ja Taru volim. I ono što nisam iznosio u početku, brak je počeo da me guši, kao i Ivanu. Sad se razvodim, gledam unapred. Ne bih se zaljubio u Taru da se nisu ugasile emocije. To se desilo jako rano, čak sam krio to i od nje, bežao sam od toga, znao sam da može da dođe do raznih osuda, a sad mi je krivo što nisam odmah rekao. Od starta mi je njena energija prijala - odgovorio je Ša.

- Iz dana u dan se menja situacija, a kamoli iz meseca u mesec. Prema Tari nisam tad osećao kao što sad osećam. Zavoleo sam je, tad sam bio zaljubljen. Znam šta osećam, i apsolutno sam siguran u to. I u braku sa ženom se posvađamo, ali to ne znači da se ne volimo, i sa bratom takođe. Bitno je ono što ostane posle, u mom srcu je da volim Taru, ne želim da se vratim u taj brak, ne želim da molim Ivanu. Ne vraćam se kad uplovim u nešto novo, ne vraćam se nikada na staro - nastavio je Ša.

- Sve tvoje bivše kažu da se bojiš da ostaneš sam, pa si se zato vezao za Taru - rekao je Darko.

Nenad Aleksić Ša
Foto: Youtube printscreen/Zadruga official

- Daj mi konkretno koju, ne znam o kome je reč, ali ja sam u Taru zaljubljen, volim je, ne znam da li sam ikog tako voleo - rekao je Nenad.

Ko će u nedelju napustiti "Zadrugu" - Teodora Bilanović ili Filip Car?

- Zbog čega si preko Ivane Šašić slao Ivani poruke? Da joj prenese da je voliš najviše na svetu - pitao je voditelj.

- Tad sam bio sa Ivanom u braku, a to je bilo verovatno da se čupam, da se ne sazna za Taru. Ja sam prestao Ivanu da volim od kada sam se zaljubio u Taru. Pokušavate da me odvojite od Tare. Hoćeš na grub način da ti kažem, zabole me za Ivanu, ne zanima me Ivana doživotno. Od desetog marta smo ušli u vezu Tara i ja, nemojte da me nervirate i pravite ludim. Šta vi hoćete mene da ubedite? - vikao je Ša na Darka, a novinar mu je odgovorio činjenicama kako se ponašao sa Tarom.

- Iako si ti pomno ćutao i nisi želeo da iznosiš u javnost neke stvari, mi smo znali do tančina i od Tare, čuli smo na koji način se poveravala i Sandri i Marku Đedoviću i Sanji Stanković, i Mina vas je pratila, iznosila je sve što je videla. Javnost je dobro upućena u vaš odnos - odgovorio mu je Darko.

- Evo da te pitam, pošto imate uvid u sve, otkad sam ušao u vezu sa Tarom, da li sam spominjao Ivanu? Da li sam hteo da se vratim Ivani? - upitao je Ša novinara.

Nenad Aleksić Ša
Foto: Youtube printscreen/Zadruga official

- Na to pitanje ću ti odgovoriti, ali možda u sledećoj sezoni kad ti budeš sedeo ovde, a ja tu. Ja ću ti samo reći da jesi, neću ti navoditi taksativno primere i datume, nemam ni vremena, ni živaca, a imam još štošta da te pitam što sam naumio. Mogu samo da kažem, da jedva čekam četvrtak i gledanje snimaka, pa ćeš možda imati neki vid flešbeka, da se podsetiš na koji način, u kojim situacijama i periodima si pričao o Ivani i koliko si se kajao zbog svega što si joj priredio - odgovorio mu je Darko.

- Vi hoćete mene da ubedite da ja ne volim Taru. Pun mi je k*rac više. Darko, boli me k*rac, kapiraš? Volim Taru i tačka, ne kapiram šta nije jasno?  - vikao je Nenad na Darka

Detaljnije pogledajte u nastavku:

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku.

SD vip

SD parovi

Vremenska prognoza
Clear sky
23 Beograd