fbpx
Skip to main content
Tara Simov i Nenad Aleksić Ša

"TARA MI JE REKLA DA SU U VEZI!" Zadrugar progovorio o Tari i Ša! "Nije se potresao zbog vesti o ŽENI"

Foto: Youtube printscreen/Zadruga official
Tek će biti drame!

Drvo mudrosti pozvalo je zadrugara Marka Đedovića u Rajski vrt, da iznese svoje mišljenje o odnosu Tare Simov i Nenada Aleksića Ša.

- Verujem da je istinita priča o Ivaninom izlasku iz stana i ostavljanju Ša. Mislim da je istina to što je Mina rekla. Nešto nisam preterano video da se Ša potresao. Iskreno, nisam primetio tu težinu. Malo je plakao kako je izgubio ovo, izgubio ono... Ja sam osoba koja misli da je najgore izgubiti sebe. Gledaoci mogu da vide sve šta se dešava između njih, osim te hemije. Posle svega ovoga, Taru i Ša niko neće moći da zaustavi. To je tako kako jeste. Ne previše lepo zbog toga što je on oženjen, ali neke stvari se ne mogu sprečiti. Meni tek sad kreće rijaliti. Drago mi je da gledam ove mlade majmune koji skaču sada: "A, videli smo ovo, videli smo ono". Tačno vidim sebe od prošle u tim nekim ljudima kad skaču. Sad mogu da vidim ko kako zaključuje, pošto ja znam istinu. Istina je da su predaleko otišli, oni se vole, nazad nema. Tara mi jednom prilikom rekla da postoji razlog zašto se on tako ponaša, a da se njemu nikad nije dogodilo da se ovako zaljubi. Mislim da je kasno za sve drugo, to je suština - rekao je Đedović.

Marko Đedović
Marko Đedović
Foto: Youtube printscreen/Zadruga official

- Od kada je to krenulo između njih, ja sam govorio da se to ne radi. On je insistirao i mene nap*šavao. Nakon toga joj je pričao kako će u spoljnom svetu da imaju kuću, auto, ljubav... On meni sve govori u šiframa, ništa neće da mi konkretizuje. Ja mu kažem da postoje načini da sve bude u redu. Jedina čista situacija je da traži da podnese razvod, sve ostalo je ružno. Ne može neko da bude srećan, a drugi da plače. Oni su u nekoj prašumi svojih emocija. On njoj zameni šorts, ona njemu Sandru Rešić... Njih dvoje su apsolutno isti. Isto komuniciraju, kao dve male čivave. Isti karakter, isto ponašanje. Ako uđu u neki odnos, da nadalje grade to, mislim da taj odnos može da uspe. Njihove svađe sad su ono ljubomora na početku odnosa. Tara se žali da ne možđe da izdrži. Kada u nešto uđeš, ideš do kraja. Oni ne mogu ni da kontrolišu izjave, ona mu kaže: "Ostavi me". On kaže: "Hajde da idemo zajedno odavde". Njemu niko ne stvara pritisak, osim ukućani pričom. Nismo ludi, sve dobro znamo. Sve se vidi - nastavio je novinar.

KRISTIJAN URNISAO REPERA! Izdao si ženu! Objasnio sve, a Ša PREBLEDEO, ne zna šta će! (VIDEO)

KRISTIJAN URNISAO REPERA! Izdao si ženu! Objasnio sve, a Ša PREBLEDEO, ne zna šta će! (VIDEO)

LEPI MIĆA SKOČIO NA TOMOVIĆA! Umalo tuča rijaliti veterana - uletelo obezbeđenje, HAOS U KUĆI! (VIDEO)

LEPI MIĆA SKOČIO NA TOMOVIĆA! Umalo tuča rijaliti veterana - uletelo obezbeđenje, HAOS U KUĆI! (VIDEO)

PROCURIO ZABRANJENI SNIMAK! Kristijan Golubović udario voditelja "Zadruge"! (VIDEO)

PROCURIO ZABRANJENI SNIMAK! Kristijan Golubović udario voditelja "Zadruge"! (VIDEO)

- Tara ne odgovara baš jasno na pitanje da li su u vezi, a njemu to ne smeta - reklo je Drvo.

- Ja sam je jednom pitao, da li su u vezi ili nisu, ona kaže: "Jesmo". Naravno da mu ne smeta. Evo sinoć ko je slušao, on je rekao da iz inata neće da prizna emocije. Sve odgovore oni daju, samo ko kako sluša. On nema sve, čim plače. Izgubio je najbitniju stvar, a to je sebe. Da je sve bilo kako treba, ovakve stvari se ne bi mogle dogoditi. Nije zlato sve što sija, kako kaže narod, i nije baš onako kako ljudi pričaju. Oni su u emotivnoj vezi, a da li su u formalnoj, sve ćemo videti. To sve zavisi od Ša. Ša je zaljubljen u Taru, voli je, pa ko hoće da se pomiri sa tim. Ne treba da se omalovažava Ivana, ali ne treba ni Tara. Oni već planiraju budućnost. Ja sam se svađao sa Janjušem jer je bio u vezi, a govorio da voli svoju ženu. Ne treba zavaravati ljude - istakao je Đedović.

Da li je Ša zaslužio da ga žena ostavi?

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku.

 

SD vip

SD parovi

Vremenska prognoza
Slaba kiša
6 Beograd